Show Tv'de ekrana gelen Yetenek Sizsiniz'in yeni sezondaki ikinci bölümünde Üniversite'li Seher'in Shakira dansı jüri üyelerini birbirine düşürdü.
 
Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen ve jüri üyelerinin Sergen Yalçın ile Hülya Avşar'ın yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışmasının ikinci bölümü yine birbirinden yetenekli yarışmacıların gösterilerine sahne oldu.
 
"HANİ BURADA TELEFONU YOK"
 
Üniversiteli Seher'in Shakira dansı Sergen Yalçın'dan tam not alırken, Hülya Avşar gösteriyi yetersiz buldu. Sergen Yalçın "Ben çok beğendim. Kalmasından yanayım." derken, Hülya Avşar ise "Çalışmışın birebir hoşsun ama Shakira'nın bazı hareketleri sende eksikti. Onun dışında fiziğin güzel ama bu yarışma için biraz yetersizsin. Ben hayır diyorum" dedi. Avşar kızını bu sözleri üzerine Sergen Yalçın "Biraz kıskançlık var galiba. " diyerek esprili bir şekilde Hülya Avşar'a takıldı. Seyircilerde alkışlarıyla Üniversite'li Seher için yapılan oylamada Hayırcı Sergen, bu sefer Üniversiteli Seher'in muhteşem dans şovuna "Evet" dedi. Çapkınlığı ile ünlü olan Sergen Yalçın, Üniversiteli Seher'e beğenisini dile getirerek, "Hani burada telefonu yok, yazmıyor" diyerek espriyi patlattı.
 
Acun'undan Seher'in dans şovuna evet demesiyle birlikte Seher Shakira dansıyla bir üst tura çıkmayı başardı.