Fenerbahçe‘nin Galatasaray‘dan transferi Serdar Aziz, FB TV‘ye sarı-lacivertli takımın gündemindeki konularla ilgili açıklamalar yaptı.

‘HANIMCILIK KAZANACAK DENİYOR AMA EŞİM AĞLADI‘

Sarı-lacivertli takımda mutlu olduğunu vurgulayan Serdar Aziz, ‘Burada olduğum için çok mutluyum. Buraya hazır olmadan geldim, çok eksiğim vardı. Bu nedenle oynama sürem uzadı. Çalışarak geldim ama takım çalışmasıyla aynı olmuyor. Kayserispor maçında hazır değildim ve iyi oynayamadım. Taraftarımızın karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyordum. Birçok kez bu statta oynadım ve zor anlar yaşamıştım. Allah‘ın izniyle Fenerbahçe forması giymek nasip oldu. Taraftarların karşısına çıktım ve bu duyguları yaşadım. Göztepe maçında taraftarlar, Tolgay ile beni bağrına bastı. Bu sevginiin karşılığını vermek gerekiyordu. Tolgay da ben de bunun karşılığını yavaş yavaş vereceğiz. Taraftarın karşısına çıktım ve golümü de attım. Eşim golden sonra ağladı, formamı ona armağan ettim. Hanımcılık kazanacak deniyor ama zor günler geçirdik. Güzel günler göreceğiz, kulüp olarak da güzel günlerimiz olacak.‘ dedi.

‘GALATASARAY‘DA BİR AYA YAKIN...‘

Gün geçtikçe daha iyi olacağını belirten Serdar Aziz, ‘Antrenman eksikliğim çok fazlasıyla vardı. Galatasaray‘da bir aya yakın kadro dışı kaldım. Ersun Hoca, Fenerbahçe forması giymemi çok istedi. İstenmek çok güzel. Çok şükür yavaş yavaş hazır olmaya başlıyorum. Kayserispor maçında kötü bir skor aldık ama maç olarak bana iyi geldi. Keşke o maçı da kazansaydık ama nasip olmadı. Rize maçını iyi atlattık, gol de attım. Ancak %100 olarak hazır değilim. Daha iyisini yapacak kapasitem var. Daha iyi olacağımı düşünüyorum.‘ ifadelerini kullandı.

‘F.BAHÇE BİR DAHA BÖYLE GÜNLER GÖRMEZ‘

Teknik direktör Ersun Yanal‘ın oldukça önemli işler yaptığını söyleyen Serdar Aziz, ‘Ersun Hoca burada fark yarattı. Takımdaki herkes bunu da söylüyor. Galibiyetlerin artması gerek. Bu camianın burada olmaması gerekiyor. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğun favorisidir. Bu seneyi atlatarak seneye daha iyi işler yapmalıyız. Bu bize ders olsun. Fenerbahçe bir daha böyle günler görmez, bir daha böyle günleri görmesi imkansız gibi bir şey. Bizim kadar kadro derinliği olan bir takım yok. Belki kişisel olarak herkes istediği performansı sergileyemedi ama daha iyi olacağız. Seneye çok daha iyi bir Fenerbahçe izletmek istiyoruz.‘ şeklinde konuştu.

‘BAŞAKŞEHİR‘İ YENMEK İÇİN ÇIKACAĞIZ‘

Fenerbahçe‘nin hafta sonu Başakşehir ile oynayacağı maçla ilgili de konuşan sarı-lacivertli defans oyuncusu, ‘Başakşehir‘in ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi yolumuza bakıyoruz. Fenerbahçe‘nin sahaya çıktı mı ismi yeter. Oyuncuların kendine çok güvenmesi gerekiyor. Fenerbahçe formasıyla güçlü bir lşekilde maça çıkarsanız, favori siz olursunuz. Başakşehir güçlü bir takım. Kontrollü olmamız ve her zamankinden daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Bu maçı kazanmak ve zorlu süreci kolay duruma getirmek istiyoruz. Zorlu süreç iyi oynamamız ve birlik olmamızla kolay hale gelecek. Fenerbahçe için imkansız yoktur, her rakibi ciddiye alıyoruz. Fenerbahçe her rakibini yenebilecek güçte.‘ dedi.

(Sporx)