Nayman, "Sercan, 19 yaşın verdiği heyecanla bir hata yaptı. Bir daha tekrarlamaz. Zaten Ertuğrul hocaya 'tövbe ettim' demiş. Bu yaşta birinin böyle hatalar yapması normal. Hayatını tehlikeye attı, yaptığını küçümsemiyorum, ama gençler bu tür hatalar yapabiliyor" diye konuştu. Sercan'ın formunun da düşük olduğunu sözlerine ekleyen Nayman, "Sercan takımdan uzun süre uzak kaldı. Kondisyonunu kaybetti. Sakatlık ve küçük bir ameliyat geçirdi. Onun durumu sahaya yansıyor. Onun dışında Sercan'la alakalı ekstrem bir durum yok. Takım içindeki organizasyonları belki anımsayamadı. Geri kalması neticesinde beklediğimiz Sercan'ı göremiyoruz. Bir iki haftada uyum sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah bu hafta görürüz" dedi.

Ferruh Nayman ayrıca cuma günü kendi saha ve seyircileri karşısında oynayacakları Galatasaray maçından galibiyet ile çıkacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz haftasonu deplasmanda oynadıkları Gaziantepspor maçında takımın iyi mücadele ettiğini belirten Basın Sözcüsü Ferruh Nayman kötü futbol oynamadıklarını belirtti. Devre arasını nerede bitireceklerini bilmeleri için kehanet sahibi olmaları gerektiğini söyleyen Nayman, "Kötü değiliz. Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray artık keyifli futbol oynamıyor. Bizim şansımız bu. Bir de kendi sahamızda oynuyoruz. Eğer Galatasaray maçında takım biraz daha iyi futbol oynarsa Diyarbakırspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarındaki gibi Galatasaray'ı da yeneceğiz" diye konuştu.

"GALATASARAY SEZON BAŞINDAKİ GİBİ DEĞİL"

Bursaspor'un sıralamada yerini koruduğunu belirten Nayman, "Galatasaray sezon başındaki Galatasaray değil. Bu artıları üzerine koyunca bu maçı kazanmamız lazım. Benim tüm korkum futbolda olan ceza, sakatlık gibi şeyler. Ya da hakem kararları. Bunlar olmadığı sürece Bursaspor gibi futbolumuzu oynarsak Galatasaray'ı yeneriz. Tek eksiğimiz Ali Tandoğan'ın cezalı olması. son haftalarda çok formdaydı. Ama tek futbolcuyla koca takımın futbol seyri değişmez" dedi./fanatik