Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım'ın dedesi Tahir Yıldırım'ın cenaze törenine katılan menajer Metin Korkmaz ve Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı görüşme yaptı. Korkmaz görüşme sonrası, "Sercan Galatasaray'a daha yakın. Aydın ve iki futbolcu ile takas edilecek" dedi.

Sercan Yıldırım'ın vefat eden dedesi Tahir Yıldırım'ın cenaze törenine katılan ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir köşede özel görüşme yapan Korkmaz daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Korkmaz, Sercan'ın Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray olmak üzere birçok kulüpten teklif geldiğini ancak şu anda Galatasaray Kulübü'ne daha yakın olduklarını bildirdi.

Bir gazetecinin, "Beşiktaş'ın Sercan için Batuhan, Serdar Özkan+2 milyon Euro teklifi hala geçerli mi?' sorusuna, "Evet geçerli. Birçok teklif var. En ciddi teklif Galatasaray'dan. Bunu değerlendiriyoruz. Başkan ile de onu görüştük. Bu transfer cuma gününe kadar olursa olur, olmazsa Sercan Bursaspor'da kalacak" dedi. Ayrıca Korkmaz, Galatasaray'ın teklifinin Aydın ve iki futbolcu olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan, genç futbolcunun dedesi Tahir Yıldırım'ın cenazesi Merkez Osmangazi İlçesi Bahar Mahallesi Bahar Camii'nde kılınan namazın ardından Ahmetpaşa mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde Sercan Yıldırım'ın kardeşi Tezcan Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı. Sercan'ın da üzüntülü olduğu görüldüğü cenazeye Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve akrabaları katıldı. Antrenmanda olan futbolcular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise Sercan'ı cenazede yer almadı./milliyet