TRABZON galibiyetiyle ligde şampiyonluk yarışını yeniden başlatan F.Bahçe"de teknik direktör Aykut Kocaman dün takımın durumu ve gelecekle ilgili olarak samimi açıklamalar yaptı.

KOCAMAN, Şenol Güneş ile arasındaki gerginlik için “Değer verdiğim bir insanın hakkımdaki anlamının dışına taşan görüşleri beni gerçekten üzmüştü. Bu yüzden nezaketen hoş olmasa da maç öncesinde yanına gitmek içimden gelmedi. Ama onun davranışı beni mahcup etti. Zaten bu yüzüme de yansıdı. Artık bu konunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum” derken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“TRABZON maçı şampiyonluk yarışına tam olarak asılabilmek için hedefti ve sonuca ulaştık. Performansımız gelecek için güven verdi. İnşallah devam eder. Şu an en kritik noktadayız. Manisa maçı Antalya ve Trabzon"dan daha önemli.

İLK yarıda temel problem takımın kimyasını oluşturamamaktı. Y.Malatya maçı sonrası şapkamızı önümüze koyduk. Artık kimya oluştu.

SÖZLEŞME AKLIMDA YOK

NIANG ile Güiza ne zaman birlikte oynar bilmiyorum. Herkesi gözlemlediğim gibi Güiza"yı da izlemeye çalışıyorum.

SEMİH, G.Birliği maçında kendi kaptan olmak istemedi. En eski oyuncu Bilica idi. O nedenle o kaptan oldu”.

AYKUT hoca, sözleşme durumu ile ilgili ise “Sözleşmem aklımda bile yok, umurumda da değil. Tek düşüncem başarılı olmak.”

Baroni"ye "Kocaman" fırsat

SÜPER Lig"de cumartesi deplasmanda Manisa ile karşılaşacak olan F.Bahçe"de Cristian Baroni"ye gün doğdu. Sarı-lacivertlilerde Trabzon maçında kırmızı kart gören Selçuk"un yokluğunda alternatiflere yönelen Aykut Kocaman dün Emre"nin yanında Brezilyalı oyuncuyu denedi. Kocaman cezalı Gökhan Gönül"ün yerine de savunmanın sağında Bekir"e şans verdi.

ALEX idmana katılmazken Kocaman savunmayı Bekir, Lugano, Yobo, Santos, orta alanı Mehmet Topuz, Cristian, Emre ve Dia"dan oluştururken, ileride Semih ve Niang"ı oynattı.

"Özer, Uğur, Stoch KAYBOLUP GİDER"

“ÖZER bir türlü yüksek antrenman randımanı bulamadı. Ayakları çabuklaşamadı. Uğur ve Stoch da aynı şekilde. Buraları aşma kapasitelerini gösterecekler. Aşamazlarsa rüzgârın sert esmesiyle kaybolup gidecekler.

SAVUNMADAKİ toparlanmanın ana etkenlerinden biri Selçuk. Açıldıkça vazgeçilmesi zor oyunculardan bir tanesi.”

"En büyük transfer taraftarın dönüşü"

“TRANSFER için çaba gösterdik fakat gerçekleştiremedik. Yapılmadığı için kırgın değilim. Her zaman oynayabilecek çapta 24 oyuncumuz var. Var olan oyuncuları en üst seviyeye çıkarabilmek için en yüksek çabayı göstereceğiz.

EN önemli transfer taraftarın dönmesi. Taraftarın güvenini hissedebilmek en önemli duygu. Diğer taraflar fasafiso, hikaye.”

"Cristian ruhunu takıma vermeli"

“SANTOS iç hesaplaşmasını yaptı gibi görünüyor. Bu kadar keskin bir dönüş, mayasında var.

CRISTIAN"IN buna benzer bir dönüş çapı var. Oyunculuk çapı çok yüksek. Soru işaretim yok. Sadece ruhunu takıma teslim etmesini bekleyeceğiz. Kalan 3.5 ayda hem bize hem takıma ama en fazla kendine yardım etmeli.”

Vatan