Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sezon sonunda bitecek sözleşmesinin uzatılmayacağı ve hocanın Trabzonspor'un başına geçeceği iddia edildi. İddianın sahibi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na yakınlığıyla bilinen bir Karadeniz gazetesi… İddiaya göre, Ağaoğlu'nun aralık ayında gerçekleşecek olan kongredeki en büyük vaadi Şenol Güneş olacak. Haberde, Güneş'in de 4 yıllık Beşiktaş macerasında yıprandığı ve efsanesi olduğu kulübe dönmek istediği belirtildi.

ŞENOL HOCA BEŞİKTAŞLIDIR

Beşiktaş'a yakın kaynaklara göre bugünden böylesi iddiaları gündeme getirmek hayalcilik… Her teknik direktör ya da futbolcuyla ilgili dönem dönem dedikoduların ortaya çıkabileceğini belirten kaynaklar, "Evet, Şenol Hoca mutsuz! Ama Başakşehir'i, Sivas'ı yenemediği için, şu an takım zirvede olmadığı için mutsuz. Türk futbolunda bir teknik adamın bir takımda 4 sezon geçirmesi kaç kere görülmüş? Şenol Hoca, Trabzonlu'dur ama Beşiktaş'la da gönül bağı vardır" görüşünde.

GÜNEŞLİ GÜNLER UZAK DEĞİL

Siyah-Beyazlı yönetimin Şenol Güneş'le yeni sözleşme imzalamak için nisan ayındaki başkanlık seçimini beklediğini ifade eden kaynaklar, "Şampiyon olursak Şenol Hoca kesin kalır. Şampiyon olamazsak ve Fikret Orman yeniden başkan olursa oturup konuşulur. Şampiyon olamazsak ve Orman da kaybederse Güneş, Trabzonspor'a ya da bir Avrupa takımına hayırlı olsun diyebiliriz! Bu haberlerin hocayı yıpratmaya yönelik olduğunun farkındayız. Güneşli günler uzak değil" ifadelerini kullandı. (Güneş)