Altınkum"da düzenlenen Konsere Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve eşi, CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar ve eşi, CHP"li Belediye Meclis Üyeleri, davetliler ve 3 bine yakın Didimli katıldı. Konserler öncesi Barış Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen Plaj Voleybolu turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri Belediye Meclis üyelerince verildi. Turnuvada birinci olan Evrim-Mustafa çifti ise kupalarını Belediye Başkanı Mümin Kamacı"nın elinden aldılar. Ayrıca Turnuvada göreve yapan hakemlere de Başkan Kamacı teşekkür plaketi verdi.
Ardından Didim"de sahne alan Grup Eflatun Didimlilere, Özgün Müziğin unutulmaz parçalarını seslendirdi. Konser sonrası Başkan Kamacı Grup Eflatun"a gecenin anısına bir teşekkür plaketi verdi. Daha sonra Şovmen ve TV Program Yapımcısı Hakan Doğanay sahne aldı. Sahne Performansı ile Didimlilerden tam not alan Doğanay Didimlilerle birlikte bol bol düet yaparak eğlencenin ritmini arttırdı.
Gecenin finalinde ise Ünlü Sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Söylediği parçalarla Didimlileri unutulmaz bir gece yaşatan Haluk Levent"e Didimli bir hayranı da sürpriz yaparak 5 sene önce birlikte çektirdiği bir fotoğrafı armağan etti. Ardından Haluk Levent hayranıyla karşılıklı Efe oyunu oynadı.
Ünlü Şarkıcı Haluk Levent daha sonra hayranlarının arasın girerek şarkı söylerken, konsere gelen 70 yaşındaki bir teyzeyle dans etti. Yaklaşık 1.5 saat sahne de kalan Ünlü Şarkıcı Haluk Levent Didimlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda Başkan Kamacı Haluk Levent"e teşekkür plaketi sunarken, 14.cü Didim Barış Şenliği Havai Fişek gösterileri ile son buldu.