Tiyatro sanatçısı Barbaros Uzunöner’in yazıp yönettiği “Seninle Evlenir Miyim” adlı tiyatro oyunu, 29 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 20.30’da Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Tiyatro Sahnesinde Aydınlılarla buluşacak.
Oyunda ‘Konak’ ve ‘Çılgın Dershane’ filmlerinde başrolde oynayan ‘Yalan Dünya’, ‘Aş Oyunu’, ‘Geç Gelen Bahar’, ‘Yahşi Cazibe’ ve ‘Sihirli Annem’ gibi dizilerde önemli roller üstlenen oyuncu sunucu Sevil Uyar ve Barbaros Uzunöner birlikte tiyatro sahnesini paylaşıyor.
Oyunda ikiliye sesi ile Prof. Dr. Haydar Dümen de eşlik ediyor. Oyuna özel bestelenmiş mizahi şarkılar ve türküler ile beslenen hoş bir komedi. Roman havası, Karadeniz türküsü, Arabesk, Ankara havası, Rap, Pop, Türk Sanat Müziği eserleri oyunun bölümleri arasında çalınarak izleyenlerin neşesine neşe katıyor. Baran ve Cansu arasındaki evlilik ile sonuçlanan ilişki; seyredenleri gerçek bir mizahi yolculuğa çıkarıyor. Tam anlamıyla anasının gözü Baran Kaya. Saflığın ve güzelliğin temsilcisi Cansu Kırbaçlar. Zamane ilişkilerine mizah yoluyla değinen iki perdelik şarkılı türkülü komedi.