Etiler'de çöp konteynırında başı gövdesinden ayrılmış bulunan Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden üç aydan fazla süre geçmesine rağmen zanlı Cem G. hala bulunamadı. Ancak olayla ilgili her gün yeni ayrıntılar artaya çıkıyor.

AYRINTILI YAZMIŞ

Cem G.'nin cinayetten bir gün önce sevgilisi Münevver Karabulut ile MSN yazışmalarını ele geçiren polis, bu kayıtlarda ilginç tespitler ortaya çıkardı. Sevgilisini kendi özel otomobili ile değil kırmızı ticari bir araçla almaya gittiği güvenlik kameralarınca tespit edilen Cem G., Münevver'i arka kapıdan eve alırken kendisi ön kapıdan tek başına giriyor.

Cem G., bu planı da bir gün önce MSN'de yazıştığı Münevver Karabulut'a anlatıyor.

Cem G., MSN'de genç kıza, 'Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim' diyor. 'Planın ne olduğunu' soran Karabulut'a Cem G., 'Tarihin en büyüklerinden biri' yanıtını veriyor. Panjurları kapatacağını ve kendisine mum ışığında yemek hazırlayacağını söyleyen Cem G., Karabulut'un 'Güvenlik var o görür' yazısına ise, 'Arka kapıdan gireceğiz' şeklinde karşılık veriyor.

ELİNDE PAKET VAR

Cem G., Münevver'le girdiği evden 10 dakika sonra çıkıyor ve bir alışveriş merkezine giderek testere alıyor. Alışveriş merkezine girişte ve çıkışta güvenlik kameraları tarafından tespit edilen Cem G.'nin çıkışta elindeki bir paket dikkat çekiyor. Cem G., tekrar girdiği evden bu kez saatler sonra gitar ve valizle çıkarken kameralar tarafından görüntüleniyor.

SARIŞIN ÇOCUK, KISKANÇ SEVGİLİM

Cem G.'nin, Münevver Karabulut'u adını söylemediği sarışın bir çocuktan kıskandığı da ortaya çıktı. MSN'de Cem G., 'Şu sarışın çocuk lafı uyuzuma gitti' diyor.
Bu söz üzerine Karabulut ise, 'Ufak çocuk be, seninle az uğraşayım dedim' karşılığını veriyor. Ancak kıskandığı belli olan Cem G., 'Başka bir çocuğun şakası bile hoş değil. Ufak veya büyük olsun fark etmez Münevver. Bir daha yapma' yazıyor.

Cem G.'nin kızması üzerine ise Münevver Karabulut, bunun şaka olduğunu söylemekle yetiniyor.
Yazışmalar şöyle sürüyor.

M.K: Kıskanç sevgilimmm.

C.G: Benim için bu kadar önemli olduğun için böyle ama sıradan takıldığım bir kız olarak görseydim seni istediğini de derdim sana,

M.K: Oy aşkım, haklısın pardon, ama kızgınken bile çok tatlısın

C.G: Çünkü böyle bir konuda bir daha barışmamak üzere küserim şakası bile hoş değil.

İki sevgilinin sonraki tartışmaları Cem G.'nin sabahın beşinde eve bir kız çağırması yüzünden çıkıyor. Münevver Karabulut bu ikinci tartışmada 'Yurtdışındaki kızlar gibi rahat olmadığını söylüyor ve bunu kabullenemeyeceğini belirtiyor.

Polis MSN kayıtlarından yola çıkarak cinayetin Cem G.'nin bu kıskançlık krizi sonrası işlemiş olabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduruyor.

BİRLİKTE TATİL PLANI

MSN kayıtlarına göre Cem G. ve Münevver Karabulut'un birlikte tatil planı yaptıkları da ortaya çıktı. Dersaneye giden Münevver Karabulut, iki günlük boşluğu olduğunu, öğretmeninin Ağva'ya gideceğini belirterek kendisini de davet ettiğini söylüyor. Genç kızın bu teklifine Cem G. de olumlu yanıt veriyor.

Akşam