Yıldönümü nedeniyle Memur-Sen Nazilli temsilcisi Hasan Gürbüz, Toç Bir-Sen Nazilli temsilcisi M. Mustafa Öğünçler, Diyanet-Sen Nazilli temsilcisi İbrahim Çetinkaya, Eğitim-Bir-Sen Nazilli temsilcisi Özkan Yıldırımkaraman ve Sağlık-Sen Nazilli temsilcisi Bayram Keskin, Emniyet Müdürü Atıf Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Tüm polislerin ve Emniyet Müdürü Şahin’in Polis haftasını kutlayan sendikalar adına konuşma yapan Memur-Sen Nazilli temsilcisi Hasan Gürbüz; “İnsanlar topluluk meydana getirip bir arada yaşamaya başladıkları günden itibaren, toplumun ve fertlerin can ve mallarının korunması ihtiyacını duymuşlar, bu tarihten itibaren güvenlik ihtiyaçlarının karşılanmasına önem vermişlerdir. Şehir devletlerinin kurulması ile birlikte toplumun güvenliğini sağlayacak güvenlik örgütleri kurmuşlardır. Ülkemizde ise önceleri zabıta olarak nitelenen teşkilat 10 Nisan 1845’den itibaren ‘Polis’ adı altında hayata geçmiş ve Emniyet teşkilatımızın kuruluş tarihi olarak kabul edilmiştir. O tarihten sonra başarıyla hizmet vermektedir. Emniyet teşkilatımızın suç ve suç odakları ile girmiş olduğu çetin mücadelelerde göstermiş olduğu üstün gayret ve istikrarlı çalışmalarıyla, milletimizin büyük taktirini kazanmışlardır. Emniyet teşkilatımız artık sadece ülkemiz için değil iç barış ve huzura muhtaç komşu ve dost ülkeler için de vazgeçilmez kurumlardan biri haline gelmiştir. Memur-Sen Ailesi olarak cennet vatanın ülkemizde gece-gündüz demeden, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve işleyenleri de adalete teslim etmek için kendi canını ortaya koyarak görevlerini yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 167. Yıldönümü ve gazi olmuş kahraman polislerimize, emekli ve görevde olan emniyet mensuplarına aile fertleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dileriz” dedi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin ise ilgileri için Sendika temsilcilerine teşekkür etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!