Sarı-Kırmızılı yönetimin Lincoln"ü artık tamamen gözden çıkardığı, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin"in yaptığı açıklamalarla artık belgelendi. Sezon açılışına katılmadığı gibi, Hollanda kampına da henüz gitmeyen Brezilyalı yıldız için ihtarname çekilirken, Sezgin, atacakları bir sonraki adımı söyleyip, Lincoln"ün eline koz vermeyeceğini ifade etti. Kendisine ulaşmakta bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Adnan Sezgin, “Ne zaman konuşsak bize sürekli çeşitli mazeretler üretiyor. Bahanelerinden çok sıkıldık, bu artık hukuki bir süreçtir” açıklamasını yaptı.

Ödemeler zamanında
Lincoln"ün ödemelerini hep zamanında yaptıklarını da hatırlatan Sezgin, “Artık bizim muhatabımız o değil. Bundan sonra Lincoln"ün menaceri Wittmann ve avukatıyla konuşacağız” sözleriyle, tarafların köprüleri tamamen attığını gözler önüne serdi.

"Rakibi inceliyoruz"
Bu sözlerin ardından Galatasaray TV"ye konuşan Sezgin, Kazak rakip Tobol"u yakından takip ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: “Daha önce Kazakistan"a gitmiştim, ama bu oynayacağımız takım Rus sınırına yakın bir yerde. İstanbul"dan altı buçuk saatte gidilen bir yer. Çok iyi koşullar olduğu söylenemez. Onların avantajı, şu an ligde 11. maçlarını oynadılar. Bu hafta da 4-1 galip gelmişler. Biz de bir arkadaşımızı izlemesi için oraya gönderdik. En hazır şekilde rakibimizin karşısına çıkmak için her yöntemi kullanıyoruz.”- fanatik