Karadağlı"nın adı daha önce de hep rol arkadaşlarıyla anılmıştı.
Tamer Karadağlı ne zaman yeni bir diziye başlasa hemen rol arkadaşıyla aşk dedikodusu çıkıyor. Ünlü oyuncunun adı şu sıralar, yeni bir diziye başladığı eski eşi Arzu Balkan'la birlikte anılıyor!

Tamer Karadağlı bugüne kadar birçok kez aşk dedikodularıyla gündeme geldi, ancak bazıları var ki; 'zamanlama' ve 'partner' açısından hayli dikkat çekici! Çünkü Karadağlı ne zaman yeni bir diziye başlasa, o dizideki rol arkadaşlarından biriyle aşk yaşadığı iddiası gündeme geliyor. Dedikoduların kimi doğru, kimi ise asılsız çıkıyor ama ritüel değişmiyor. Bunun son örneği de kısa süre önce yaşanmaya başladı.

'AH KALBİM' SENDEN ÇOK ÇEKTİM!

Tamer Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan'la 'Ah Kalbim' adlı dizide buluştu. Çok geçmeden ikilinin barışma yolunda olduğu haberleri yayıldı. Önce 'liseli aşıklar gibi' baş başa sinemaya gittikleri konuşuldu, ardından Astoria Residence'ta birlikte ev baktıkları yazıldı. Taraflar bu söylentileri yalanlamadı. Tam tersine doğrular gibi konuştu. Tamer Karadağlı, "İyi ki Arzu'yla evlendim, iyi ki ondan bir çocuğum oldu.

Arzu benim hayatımın neredeyse yarısında var. Uzun yıllardır tanıyorum Arzu'yu ben, bir kalemde silip atamam, atmam. O benim kolum gibi. Çocuğumuz için çok sık bir araya geliyoruz. Ama yarın öbür gün ne olur hani, kehanetlerde de bulunmak istemem" diyerek akıllardaki merakı körükledi.

'BABA OLUYORUM' DEDİ, OLDU

Karadağlı, en olaylı dizi aşkını ise Deniz Uğur'la yaşadı. 2007'nin ilk aylarıydı. 'Yağmur Zamanı' ve 'Hayatım Sana Feda' dizilerinde birlikte rol alan Tamer Karadağlı ile Deniz Uğur bu kez 'Baba Oluyorum' dizisi için kolları sıvamıştı. Çok geçmeden Karadağlı'nın 'konuk oyuncu' olduğu sette 'aşk başladı' söylentisi yayıldı. Deniz Uğur, "Aşk var da diyemem, yok da diyemem" açıklamasıyla akılları karıştırdı.

Karadağlı'nın o dönemki eşi Arzu Balkan ise ilginç bir saptama yaparak, "Dedikodulara gülüp geçiyorum. Bunların en büyük nedeni, 'Baba Oluyorum' adlı dizinin pazarlanmasıdır. Yurtdışında da bu işler böyledir. Dizinin izlenmesi için bu tür dedikodular çıkıyor" dedi. Fakat olaylar farklı gelişti. Henüz yeni doğum yapmış olan Balkan, Tamer Karadağlı'ya boşanma davası açtı. Deniz Uğur, tam da bu günlerde, "Arzu Balkan kocasını tutabilmek için hamile kaldı. Onun hamile kaldığını öğrenince Tamer'i sette dövdüm" diye magazin gündemini çalkaladı. Karadağlı eşinden ayrıldıktan sonra Uğur'la birlikte olduysa da ilişki uzun sürmedi.

İLK AÇIKLAMA SİMGE SELÇUK'TAN GELMİŞTİ

Aslında, Tamer Karadağlı için 'dizi ve aşk' bağlantısı çok eskiden 'Ferhunde Hanımlar' dizisi ile başlamıştı. O tarihte yaşanan aşk, yıllar sonra Simge Selçuk'un sözleriyle ortaya çıktı. Tamer Karadağlı'nın 'ilk aşkı' olduğunu söyleyen Selçuk, "17 yaşındaydım, Tamer tanıdığım ilk erkekti. Çok özeldi. O tıraş olurken klozete oturur, onu seyrederdim, 'İşte erkek' diye. Aynı dizide, 'Ferhunde Hanımlar'da oynuyorduk. Aşkımız altı yıl sürdü" diyerek zincirin ilk halkasını açıklamıştı.

REKLAM KOKUSU ALDIĞINI İMA ETTİ

2007'nin kasım ayında Tamer Karadağlı, Seda Sayan'la 'Fedai' isimli bir diziye başladı. Dizi yayına girmeden önce, hiç beklenmedik bir şey oldu ve ikilinin adı aşk dedikodularına karıştı. Karadağlı, o sıralar Deniz Uğur'la birlikteydi fakat ortada 'somut' bir durum vardı... Çünkü Seda Sayan, katıldığı bir gecede Karadağlı'ya cep telefonuyla mesaj çekerken görüntülenmişti. Deniz Uğur, "Seda Hanım'ın yakalandığı andaki yüz ifadesi çok komikti" diyerek bu olayın reklam koktuğunu ima etti.