Kozan İlçesi'nde, iki çocuk annesi genç kadın, 16 yaşındayken aşık olup kaçarak evlendiği kocası tarafından, barışma teklifini kabul etmeyince tabancayla öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Özlem Dağlıoğlu (26), 10 yıl önce aşık olup kaçarak evlendikleri Burak Dağlıoğlu (36) ile aralarında şiddetli geçimsizlik başlaması üzerine, 8 ve 9 yaşlarındaki kızlarını da yanına alarak, annesinin evine yerleşti. Genç kadın, daha sonra Kozan Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı.

Burak Dağlıoğlu'nun, yeniden birleşmeyi teklif ettiği genç kadın, annesinin yakınlarının da araya girmesi üzerine, kocasının görüşme teklifini kabul etti.

Otomobil ile Bağlar Mahallesi Memi Köyü yolundaki özel bir sürücü kursuna ait eğitim pistine gelen Özlem ve Burak Dağlıoğlu arasında, tartışma çıktı.

Burak Dağlıoğlu, barışmaya razı olmayan Özlem Dağlıoğlu'na, üzerinde taşıdığı tabanca ile 2 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar ve olay anında çiftin yanında bulunduğu öne sürülen Özlem Dağlıoğlu'nun kızkardeşi Arife ve eniştesi Murat Aydın'ın polise ihbarda bulunması üzerine, genç kadın 112 Acil Servis ekiplerince Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Özlem Dağlıoğlu, ameliyata alındığı sırada hayatını kaybetti.

Polisin, olay yerinde yaptığı incelemede 2 adet 7,65 mm çapında boş kovan ile 2 adet açılmamış bira şişesi bulundu.

Cumhuriyet Savcısının hastanede yaptığı incelemenin ardından Özlem Dağlıoğlu'nun cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Şüpheli Burak Dağlıoğlu'nun yakalanması için polisin Horzum Yaylası ve Dağlıca Köyü'nde bazı evlere operasyon düzenlediği, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İlçede ''Cabbar'' ismiyle tanınan Burak Dağlıoğlu'nun kahvehane işlettiği, 16 yaşındayken aşık olduğu karısını kaçırarak evlendikten sonra düğün yaptığı öğrenildi.