Taraftarlarca da çok sevilen Brezilyalı yıldızı kaybetmek istemeyen yönetim, Carlos'a “Aragones ile 1 yıl çalış, antrenörlük diploması al. Ayrıldığında takımı sana teslim edelim” teklifini yapacak.


Sarı-lacivertli takımda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos'a yönetimden süper bir teklif geldi. Taraftarlar tarafından çok sevilen ve takım içindeki oyuncuların gösterdiği sevgi ve saygı nedeniyle Roberto Carlos'tan uzun yıllar yararlanmayı planlayan yönetim, Berzilyalı yıldızı gelecek sezon oyuncu-yardımcı hoca olarak takımın başında tutmayı planlıyor.

F.BAHÇE'Yİ İYİ TANIYOR

Roberto Carlos'u kaybetmek istemeyen yönetim, Brezilyalı yıldıza, “Gel bir yıl daha kal, sonra da takımı sana teslim edelim. Bu süre içinde antrenörlük diplomasını alırsın ve Aragones gibi tecrübeli bir teknik adamla da çalışma imkanı bulursun. Aragones ayrıldığı zaman da takımı sana teslim ederiz. Hem Türkiye'ye hem de takımı tanıyan hedefleri olan birisin. Bunu değerlendir” teklifi yapacak.


TRANSFERİ DE YAPACAK

Dünyaca ünlü bir yıldızın F.Bahçe'yi çalıştırma fikrini benimseyen yönetim, Brezilyalı yıldıza yapacağı teklife göre Carlos'un sözleşmesi bir yıl uzatılacak. Bu süre içinde hem takımda forma giymeye devam edecek hem de yardımcı hoca olarak görev yapacak. Antrenörlük diploması alması sağlanacak Brezilyalı yıldız, gelecek sezon yapılması planlanan transferlerden de sorumlu olacak.