Genç oyuncu, Madonna'nın ve Gyweneth Paltrow'un da spor eğitmenliğini yapan Tracy Anderson'la incecik bir fiziğe sahip olmayı hedefliyor.

Sarışınlıktan kumrallığa geçtikten sonra erkek hayranlarının gözünden bir parça düşen 24 yaşındaki oyuncu Scarlett Johansson, başrolünde oynayacağı 'Iron Man 2' (Demir Maskeli Adam 2) için hazırlıklara başladı.

Yeni rolü için forma girmesi gerektiğini belirten aktris, diyet yapmaya başlayacağını ve kısa sürede kilo vereceğini açıkladı.

Filmde kendisine eşlik edecek bir başka güzel aktris Gwyneth Paltrow'dan bu konuda destek alan Johansson, dolgun görünümünden kurtulmak için spor da yapacağını ifade etti.

Bundan bir yıl öncesine kadar kıvrımlarıyla dikkat çeken Scarlett, saçlarını boyattıktan sonra hızla kilo vermişti. Ancak bununla yetinmeyen aktrisin, Gyweneth'in spor hocasından yardım alacağı belirtiliyor.

Genç oyuncu, Madonna'nın da spor eğitmenliğini yapan Tracy Anderson'la incecik bir fiziğe sahip olmayı hedefliyor.

Filmde 'Kara Dul' rolünü canlandıracak olan aktris, sarışınlığını ve balıketi imajını tamamiyle sıyrılıp kendini yenilemeye kararlı gibi.

Hollywood'un hakkında en çok konuşulan kadını Angelina Jolie de son filmi 'Salt' için bir hayli kilo vermiş, sıvı detoks diyeti uygulamıştı.

GAZETEPORT