Hiç sevilme derdim olmadı
Okan Bayülgen'in NTV'de yayınlanan 'Senin Hikayen' programına konuk olan Hande Ataizi, 'şemsiye' olayına açıklık getirdi. Magazincilere şemsiye ile saldıran Ataizi "Cem Yılmaz'ın dediği gibi, o kadar komik bir dünyada yaşıyoruz ki... Benim o travmatik şemsiye durumundan sonra bir şemsiye firmasından reklam filmi teklifi geldi" diye konuştu.

İnşallah acımamıştır
Televizyongazetesi.com'un haberine göre Ataizi magazin basını ile ilgisinin olmadığının da altını çizdi ve "Hani kaçan kovalanır ya, ben ne kadar uzak durursam durayım, bir şekilde ilgi odağı oldum. Ben öyle çok sevilesi, çok cici bir kız olmadım ki hiç. İstediğim gibi yaşadım. Sanatçı olunca sanki mutant gibi, ne dans etmeye hakkın var ne hayatını yaşamaya ne de insani tavırlar sergilemeye gibi algılanıyor" diye dert yandı. Ataizi magazincilere şemsiyeyle saldırdığı anı da şöyle anlattı: "Şemsiyem açık, sevgilimle yürüyorum. Bir anda paparazziler gelince, vurdum. Tepkisel bir hareketti, çok acıtmadığımı umuyorum. Zaten çok sıkılmışım. Öncesinde de birtakım problemler yaşanınca paparazzilerin gelmesi bardağı taşıran nokta oldu."

Düzgün filmim yok
Şemsiye olayından sonra çok yıprandığını ve yurtdışına giderek workshop'lara katıldığını belirten Ataizi kariyeriyle ilgili açıklamalarda da bulundu. "Yurtdışında bana sorulduğunda göstereceğim adam akıllı bir filmim yok. Bunun sıkıntısını çok çekiyorum" diyen Ataizi, önümüzdeki dönemden itibaren sinema filmlerine yoğunlaşacağını ve artık adından oyunculuğuyla bahsettirmek istediğini ifade etti.