A.Madrid Semih"e yıllık 1.5 milyon E öneriyor

KANARYA"DA sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Semih Şentürk, İspanya yolcusu. Daha önceki açıklamalarında “Benim için öncelik F.Bahçe. Ben kalmak istiyorum” diyen golcü oyuncu şu ana kadar sarı-lacivertli yönetimle anlaşmaya varamadı. Son 1 aydır yapılan görüşmelerde net bir sonuç alınamazken Semih"e İspanyol temsilcisi Atletico Madrid talip oldu. İspanyollar avukat Şenol Çilek"e resmi tekliflerini sunarken sarı-lacivertli oyuncu da kararını verdi ve bu teklife sıcak baktığını açıkladı.

Semih"ten “Anlaşabilirsin” onayını alan Şenol Çilek cuma günü İspanya"ya gidecek ve Atletico Madrid ile masaya oturacak. İspanyollar golcü oyuncuya 4 yıllık teklif yapıyor ve senelik 1.5 milyon Euro öneriyor. F.Bahçe ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varamayan Semih Şentürk"ün yakın çevresine de “Sezon sonunda yüzde 90 İspanya"ya gideceğim. Yeni bir forvet alındığında endişeye kapılıp yedek kulübesinde oturmaktansa banko oynayacağım İspanya"ya gider kendimi gösteririm” dediği konuşuluyor.

YILDIRIM BIRAKMIYOR

ANCAK Semih"i asla göndermeyi düşünmeyen başkan Aziz Yıldırım"ın da önümüzdeki günlerde genç futbolcuyla yeniden masaya oturması bekleniyor. Her sezon hedef çıtasını biraz daha yukarıya çeken sarı-lacivertli yönetimin, kurulu düzeni kesinlikle bozmak istemediği ve bu nedenle anlaşma yoluna gideceği vurgulanıyor. Ayrıca takım içerisinde Alex"in de en iyi anlaştığı oyuncu olarak Semih"i göstermesi golcü futbolcunun F.Bahçe"de kalma ihtimalini biraz daha artırıyor.