Şentürk"ün F.Bahçe"ye daha fazla katkı sağlayamayacağı yönündeki görüşünü Antalya dönüşü yöneticilerle paylaşacak olan Kocaman, eğer "yedek" bir forvet transferi yapılabilirse Semih"ten para da kazanabileceklerini söyleyecek...

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2. yarıda şampiyonluğa koşmasını beklediği takımını rötuşluyor. İlk olarak Kazım"ın biletini kesen genç hoca, ardından gitmek için bahane arayan Gökhan Ünal"ın da transferine okey verdi. Tabii bir de bu sezon resmi bir maçta forma giymeyen ve giymesi de beklenmeyen Daniel Güiza var.. Kocaman, bu 3 isimden de 2. yarıda yararlanmayacak.

VE ne tesadüftür ki bu 3 isim de ofansif oyuncular ve forvet bölgesinde görev yapıyorlar. Gökhan Ünal, Güiza ve Kazım"ın yokluğunda elde kalan tek forvet Semih Şentürk. İşte tam bu noktada Aykut Kocaman"ın kafasında büyük soru işaretleri doğuyor. Niye mi?

ÇÜNKÜ Semih, geçen sezonun ortasında yönetimle yaşadığı sözleşme uzatma gerginliğinin ardından gitmek için haziran ayındaki transfer dönemini bekliyor. Ve hem futbolcu hem de menajeri bunu her açıklamasında "mesaj" olarak duyuruyor.

DURUMUN farkında olan Kocaman, Pro-Lisans kursu için gittiği Antalya"dan 1 Ocak"ta dönecek ve yönetimle görüşecek. Sarı-lacivertlilere şu an içinde bulunulan durumu anlatacak olan Aykut Hoca, Semih"in artık F.Bahçe"ye yararlı olacağını düşünmediğini söyleyip milli oyuncunun satılması yönünde görüşünü bildirecek.

SÖZLEŞMESİNİN bitmesine 6 ay kala istediği kulüple görüşme hakkını elde edecek olan Semih"in bu işlerle uğraşacağını ve 2. forvet olarak "sıkıntılı" günler yaşacağını düşünen Kocaman, “Siz de uygun görürseniz Semih"ten para kazanabiliriz. Bu iki taraf için de iyi olur” dedi.

FAKAT Kocaman"ın bu bölgeye yeni bir transfer yapılması şartı var. Semih"in de gitmesi durumunda ileride Niang"la başbaşa kalacak olan Aykut Hoca, yönetime "yedek" bir forvet alınırsa, Semih"in gitmesinde sakınca olmadığını söyleyecek.

BAKALIM yönetim, Kocaman"ın bu istediğine nasıl bir cevap verecek, bekleyip göreceğiz.

ŞENTÜRK"ün yerine Emenike mi geliyor?

AYKUT Kocaman"ın yönetimden forvet transferi isteyeceği şu günlerde, daha önce de defalarca gündeme gelen Karabüksporlu Emenike, genç hocanın "kriterlerine" uyuyor.

Güçlü, maliyeti düşük ve yedek oturabilir. Ayrıca oyuncunun menajeri Erdem Konyar da dün Radyospor"a “Bize şu ana kadar resmi teklif gelmedi. Önümüzdeki günlerde bir şeyler değişebilir. Ama şunu söyleyebiliriz, F.Bahçe Emenike"yle ilgileniyor.

G.SARAY da ilgileniyordu ama teknik direktör Hagi istemedi” ifadesini kullandı.

"Başkan artık selam vermiyor"

SEMİH Şentürk, geçen sezon yaşanan sözleşme krizinin ardından VATAN"a geniş çaplı bir röportaj vermiş ve şu cümleleri kullanmıştı: “Başkan beni oğlu gibi severdi. Şimdi gördüğü zaman selam bile vermiyor. Çok rahatsızım.”

Eğer SATILIRSA ilk talibi Trabzonspor

TRANSFERİN Semih Şentürk kısmında ise şampiyonluktaki en büyük rakip Trabzonspor, oyuncu için uzun süredir bekleyişte. Sadri Şener, çok yakın dostu Aziz Yıldırım"ın transfere izin vermesi durumunda Semih"i istediklerini her fırsatta dile getiriyor. Hatta Şenol Güneş de.

AMA yönetim, yaklaşık 1 milyon Euro bonservis için şampiyonluk yarışına girdikleri Trabzon"u güçlendirir mi, o şimdilik şüpheli gözüküyor. Fakat Semih"in yurt dışından da birçok talibi var.

Yıldırım TV"de adını anmadı!

AZİZ Yıldırım"ın Semih"e olan siniri geçmiş değil. Geçen sezonun ortasında yönetimin tek taraflı olarak uzattığı sözleşmesini TFF"ye şikayet eden milli yıldıza tavır alan Yıldırım, bir süre önce çıktığı Lig TV ekranlarında da Semih"le ilgili bir konudan bahsederken adını bile ağzına almayarak sık sık "Bir futbolcu" demişti.

"Daum haklı çıktı"

KONUŞAN F.Bahçeliler platformunun düzenlediği geceye eski idari menajer Volkan Ballı damgasını vurdu. Başkan Yıldırım ve Kocaman"ı eleştiren Ballı, “Avrupa maçlarında rakibimize rozet ve flama verirken bile başkandan onay alıyorduk. Profesyonel bir yapılanma yoktu. Aykut hoca geçen yıl "transfere ihtiyaç yok" diyordu. Teknik direktör olunca 5 oyuncu aldı. Demek ki Daum oyuncu istemekte haklıymış” dedi.

Niang"ın rakibi "KANKASI" Dia

F.BAHÇE"DEKİ performansıyla eleştirilmeye başlanan Niang"ı heyecan sardı. Sud Quotidien gazetesinin her yıl düzenlediği “Yılın Senegalli Futbolcusu” oylamasında 2008 ve 2009"da zirveye çıkan 31 yaşındaki forvetin bu sezonki en büyük rakipleri ise Marsilyalı Diawara ve F.Bahçe"deki "kankası" Dia.. Fakat otoriteler, Niang"a şans vermiyor..