Semih yedek kaldığı için takımdan ayrılacağı yolundaki söylentileri yalanladı, iddialara, "F.Bahçe ve taraftarını çok seviyorum. Sezon bittiğinde her zamanki gibi ilk tercihim F.Bahçe olacak" sözleriyle açıklık getirdi.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk, kendisini bugünlere getiren Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ifade ederek, 'Her futbolcu gibi oynamayı tabii ki bende istiyorum. Ancak hiçbir zaman bu durumu sorun etmiyorum' dedi. Semih, kendi resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, son zamanlarda hakkında bazı maçlarda yedek soyunduğu için sorun çıkardığı ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı gibi haberlerin gerçek olmadığını kaydetti. Antrenmanlarda üzerine düşen görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirten Semih, 'Her futbolcu gibi oynamayı tabii ki ben de istiyorum, ancak hiçbir zaman bu durumu sorun etmiyorum. Şu an kendimi oldukça iyi hissediyorum. Görev verilmesi halinde takımım için ne gerekiyorsa mücadele etmeye hazırım' diye konuştu.

ÖNCELİĞİM FENERBAHÇE

Semih, sezon başından beri talihsiz sakatlıklar yaşadığını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Son maçlarda oyuna girdiğim zaman moralsiz, isteksiz ve formsuz olduğum söyleniyor. Bu yorumlara kesinlikle katılmıyorum. Kimsenin bilmediği bileğimdeki sakatlıktan dolayı yüzde 100 performansımı sahada gösteremiyordum. Şu an çok iyi durumdayım. Beşiktaş maçında da hocam şans verdiği takdirde özlenen Semih'i herkes sahada görecek.' Semih, F.Bahçe'yi ve büyük taraftarını sevdiğini kaydederek, 'Sözleşmeli bir futbolcu olarak, sezon sonunda sona erecek kontratım ile ilgili de zamanı geldiğinde kulübümle oturup, konuşarak durum değerlendirmesi yaparım. Her zamanki gibi, ilk tercihim F.Bahçe'dir' dedi./yeni şafak