Haftasonu deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Tümer ile Semih Şentürk 18 kişilik kadroya dahil ediliyor.

A milli takımın Belçika oynadığı milli maçta sakatlanan Semih ile sezon başından bu yana sakatlığı sebebiyle takmdan uzak kalan Tümer Metin'nin karşılaşmaya yedek olarak başlaması bekleniyor.

Maç eksiği bulunan bu iki futbolcuya teknik direktör Aragones mücadelenin gidişatına göre ikinci yarı şans vermeyi planlıyor. İspanyol teknik adam Emre Belözoğlu'nun yokluğunda orta sahayı nasıl şekillendireceğine ise henüz karar vermiş değil. Bugün ve yarın yapılacak olan taktik çalışmalar ile orta sahada kimi oynataceğına karar verecek olan İspanyol teknik adam, sakat Gökhan Gönül'ün yerine ise Önder Turacı'ya görev verecek.

NEŞET YALÇIN SAMANDIRA'DA...

Yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası sarı lacivertli yöneticiler çalışmalara başladı. Asbaşkanlardan Neşet Yalçın 2 gündür Samandıra'ya giderek teknik heyet ve futbolcular ile görüşüyor. Kocaelispor maçı öncesi takıma moral vermeye çalışan Yalçın'nın bugün ve yarın da Samandıra'da olması bekleniyor.

DHA