Trabzonspor'un sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldız futbolcusu Selçuk İnan, transfer dedikodularına son noktayı koydu. Tecrübeli oyuncu, "Öncelik her zaman Trabzonspor'undur" dedi.

Trabzonspor Yönetimi'nin iç transfer çalışmalarını sezon sonuna bırakmasını açıklamasının ardından hakkında transfer haberleri yazılan yıldız oyuncu Selçuk İnan dedikodulara son noktayı koydu. İnan, "Transfer konusu benim için sezon sonuna kadar kapanmıştır. Takım ve camia olarak şu anki tek hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Selçuk İnan, açıklamasında şunları kaydetti: "Taraftarlarımızdan ricam, bu yönde kamuoyuna yansıyan bilgilere itibar etmemeleridir. Yapılan görüşmeler sonrasında yönetimle gelmiş olduğumuz nokta öncelikle kulübümle masaya oturmak kaydıyla transfer konusunu konuşmaktır. Öncelik her zaman Trabzonspor"undur. Transfer konusu benim için lig sonuna kadar kapanmıştır."

"Fiziksel eksiğimiz kalmadı"Takımda çok iyi arkadaşlık ortamı bulunduğunu ve Antalya"da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayan İnan, "Antrenman programı sayesinde fiziksel eksikliklerimizin tamamı giderildi. Konya"da aldığımız galibiyetin ardından hafta sonu kupada oynayacağımız Manisaspor karşılaşmasını da kazanarak önce bu alanda iddiamızı sürdürmek, daha sonra da lige moralle başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Taktik çalıştılar

Trabzonspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular düz koşu ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlığı süren Egemen Korkmaz ise doktor kontrolünde koştu.

Milliyet