Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman gözetiminde basına kapalı gerçekleşen antrenmanda dün akşamki Manisaspor maçının ilk on birinde başlayan oyuncular bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman 4 minyatür kaleli maçla sona erdi.
 
SELÇUK ŞAHİN'DE ÖDEM TESPİT EDİLDİ
 
Sakatlıkları süren oyunculardan Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Gökhan Gönül, takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Çekilen MR sonucunda, Manisaspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Selçuk Şahin'in adalesinde ödem tespit edildi. İlk müdahalesi dün akşam yapılan Selçuk'un tedavisi devam ediyor.
 
SERKAN KIRINTILI AMELİYAT OLACAK
 
Maçtan bir gün önceki antrenmanda sol omzu çıkan Serkan Kırıntılı'nın çekilen MR'ında eklem içinde yırtık tespit edildi. Serkan yarın Almanya'ya giderek sol omuz bölgesinden ameliyat olacak.
 
Sarı-lacivertliler, Kayserispor maçının hazırlıklarını, 22 Eylül Perşembe günü (Yarın) Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 11.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. Antrenmanın ardından Fenerbahçe, saat 17.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Kayseri'ye hareket edecek.