Cesur haberciliğin adresi Aydınpost, Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in danışmanı olarak bilinen Mustafa Selçuk hakkında şok belgelere ulaştı.

Haber dairesinin dün duyurduğu büyük gelişmenin ilk ayağını bugün açıklıyoruz...

BİLGİ Mİ ULAŞTIRILDI?

Edirne Belediyesi'nde gerçekleştirilen Arasta operasyonu kapsamında aranan listede bulunan Mustafa Selçuk'a 'arandığı' bilgisi ulaşınca, Selçuk önce ofisini ilerleyen saatlerde de evinden ayrıldı. Çünkü operasyon, eş zamanlı olarak Türkiye'nin 7 farklı noktasında gerçekleştirildi.

ŞİRKETİN 4 ORTAĞINDAN BİRİ

Mustafa Selçuk, Edirne Belediyesi'nin işini üstlenen firmanın dört ortağından biriydi. Herkesin kafasında soru işareti uyandıran gelişme ticaret odası belgelerinde sabit.

EMLAK OFİSİNE SAKLANDI

Mustafa Selçuk, polisin bulunduğu noktada gözaltına alacağı bilgisi kendisine ulaşınca, çareyi ev ve işyerini terketmekte buldu. Selçuk, Cuma günü sabaha karşı evine düzenlenen operasyonda bulunamayınca, kaçtığı sanıldı. Ancak Mustafa Selçuk, yine Aydın'da Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir emlak ofisinde geceyi geçirdiği bildirildi. Sinan Aydın tarafından işletilen emlak ofisinde, Selçuk'a bazı istekleriyle ilgili olarak yardımda bulunulmaya çalışıldığı, yurt dışına çıkması için uçak bileti ayarlandığı belirlendi.

İRAN'A GİDECEKTİ

İran'a kaçmayı planlayan Selçuk'un yurt genelindeki yurt dışı yasağı sebebiyle alınan bileti iptal edildi. Bu defa, gemiyle Marmaris üzerinden Selçuk'u kaçırma planı gündeme geldi.

YARIN: Bu görüşmede kimler vardı? (VARAN2)

Emlak ofisinde neler yaşandı?

Aydınpost Özel