"Dengeler bozulur" gerekçesiyle "Ret" cevabı aldı; Kanarya ile anlaştı... Şimdi 'etik tartışması' gündeme geldi. 
 
Ligde sezon sonuna yaklaşılırken ilk transfer bombasını Fenerbahçe patlattı. Sarı-Lacivertli kulüp, Trabzonspor ile anlaşamayan Selçuk İnan ile ön protokol imzaladı. 
 
Şampiyon yapıp giderim 
 
Transferin perde arkası şöyle gelişti: Trabzonspor yönetimi sezon sonu sözleşmesi bitecek Selçuk ile masaya oturdu. Selçuk bu görüşmede "Fenerbahçe 2.5 milyon euro teklif etti. Bu parayı verirseniz kalırım" dedi. Ancak "Bu rakamı sana veremeyiz. Eğer verirsek takım içi dengeler bozulur. Bu kadar alan başka bir futbolcu yok" cevabını aldı. Bunun üzerine toplantı Selçuk'un "Kalsam da gitsem de sezon sonuna ka- dar onurumla mücadele edeceğim ve takımı şampiyon yapacağım" sözleri ile noktalandı. Selçuk daha sonra Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya gelerek ön anlaşma imzaladı. Ancak bu durum bir tartışmayı da berebarinde getiriyor. Bir takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği rakibinden bir futbolcu ile transfer görüşmesi yapmasının ne kadar etik olduğu çok tartışılacağa benziyor. 
 
Yattara serbest kalıyor 
 
Trabzonspor'daki transfer gelişmeleri bununla da sınırlı değil. Bordo-Mavililer, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'yı sezon sonu serbest bırakma kararı aldı. Yatta-ra'nın kariyerine Dubai veya Ka-tar'da devam edeceği öğrenildi.