Aydınpost'un dün duyurduğu gelişmelerle ilgili olarak Aydın gündemi karıştı. Dün açıkladığımız VARAN1 gelişmesinin hemen ardından bugün de VARAN2'yi açıklıyoruz...

 

VARAN 1  İÇİN TIKLAYIN!

 

 

SERVER KİLİTLENDİ

 

Edirne Belediyesi"nde düzenlenen "Arasta" adlı operasyon dolayısıyla Aydın"da yakalanan "Mustafa Selçuk olayının son 48 saatini" Aydınpost, ilk defa kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

İlk yaşanan olayları dün yayınlayan Aydınpost"un bu gelişmeyi duyurmasının ardından site yayınının yapıldığı server izlenme oranının fazlalığı nedeniyle kilitlenirken, bazı çıkar çevreleri de tahammülsüzlüklerini farklı şekilde göstermeye çalışıyor.

Cesur haberciliğin adresi Aydınpost, kirli ilişkileri çıkarmaya devam ediyor!

 

EMLAK OFİSİNDE VAKİT GEÇİRDİ

 

Ev ve ofisine baskın düzenlenen Mustafa Selçuk, Aydın Adnan Menderes Bulvarı"ndaki Sinan Aydın"a ait emlak ofisinde saatlerini geçirdi. Akşam hava kararıncaya kadar emlak ofisinden ayrılmayan Selçuk, buradan da bazı işadamı dostlarıyla telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

 

KIZINA ULAŞILDI

 

Polisin her yerde aradığı Mustafa Selçuk ev ve ofisinde bulunamayınca geniş çaplı başlatılan operasyon ilerleyen saatlerde kendisini daha fazla hissettirir hale geldi.

 

Emniyet mensupları bu defa Mustafa Selçuk"un kızı Ayşe Olum Selçuk"a ulaşarak kendisiyle görüşme imkânı yarattı.

 

UÇAK BİLETİ ALINMIŞTI

 

Emlak ofisinde geçirilen dakikalar içerisinde Mustafa Selçuk"un önce İstanbul daha sonra da yurt dışına çıkışının planlandığı bir uçak bileti hazırlandı. Emniyet Müdürlüğü"nün aldığı tedbir sonrasında havaalanına gitmekten vazgeçen Mustafa Selçuk"un bu planı da olumsuzlukla sonuçlandı.

 

İŞADAMI DOSTUNU ARADI

 

Selçuk, emlak ofisinde kaldığı süre içerisinde ofiste Sinan Aydın ve yanında başkaları da vardı. Tam bu sırada Selçuk, bu işin nasıl çözümlenebileceğiyle ilgili olarak dostlarıyla telefon trafiği kurdu.

Aydın"ın yakından tanıdığı işadamı, kendisine ulaşan Selçuk için, yine iş dünyasının yakından tanıdığı işadamı Önder Nalıncı"dan ricada bulunması için talepte bulunulduğu öğrenildi.

 

YALNIZ KALMAK KORKUSU VAR

Mustafa Selçuk"un yalnız ve karanlık ortamda tek başına kalmasından korktuğu gerekçesiyle rica bulunan işadamı, Önder Nalıncı ile, “Emniyetteki üst düzey tanıdıklarınızdan Mustafa Selçuk"a eziyette bulunmamaları için yardımcı olur musunuz? Bu konuda çabanızı bekliyoruz” görüşmesi yapıldığı öğrenildi.

 

CUMA GÜNÜ: Görüşmenin sonucu ne oldu? (VARAN 3)

Kim Selçuk"un arandığını bilmeden pasaport hazırlığında bulundu.

Hangi telefon bayiinde görüşme yapıldı.

 

Aydınpost Özel