Nazilli'de 2007-2008 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. 48 hemşire adayının mezun olduğu törende konuşan dönem birincisi olan Sercan Kıranyerli “Yurdumuzun her yerinde göreve hazırız” dedi. Lütfi Selek Kültür ve Sergi Sarayı"nda düzenlenen törenin açılışında konuşan Nazilli Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hüdaverdi Yolcu, mezun olan hemşire adaylarına meslek hayatlarında başarılar diledi. Yolcu, “Okulumuzdan bu yıl mezun olmaya hak kazanan 48 öğrencimiz bundan böyle en zor mesleklerini yerine getirmek için büyük çaba verecekler. Mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Kendilerini bekleyen zorlu maratonda başarılar diliyorum. En iyi şekilde eğitimlerini tamamlayarak bu zorlu ve kutsal görevi başarıyla yerine getireceklerine inanıyorum” dedi.
4 yıllık çalışmalar sonucunda okuldan mezun olduklarını söyleyen dönem birincisi Sercan Kıranyerli de, “ Bu dört yıl içinde kimi zaman beraber güldük, kimi zaman beraber ağladık. Arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin ne olduğunu öğrendik. Hiçbir zaman birbirimizden kopmadık. Başarılarımızı beraber kutladık, yenilgilerimizde çözümü beraber aradık. Herkes çalışarak bir şeylere ulaşır, emeğiyle başarılı olur. İnsan sağlığı her şeyden değerlidir. Biz hemşire adayları olarak halkımızın sağlığını korumak için buralara geldik. Bizi yetiştiren emek veren ailelerimize, iyiyi kötüyü ayırt etmemizi sağlayan doğru yolu gösteren, birer sağlık elemanı olarak bizleri yetiştiren öğretmenlerimize minnettarlarımı sunarım” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından dönem birincisi Sercan Kıranyerli , yaş kütüğüne plaket çaktı. Duygusal anların da yaşandığı mezuniyet töreninde okul müdürü, genç hemşirelere öğütler vererek görevlerinde başarılar diledi.