ABD'de 2010 yılında ortaya çıkartılan Rus casusluk şebekesinin üyelerinden “kızıl ajan” lakaplı seksi ajan Anna Chapman, Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak üzere Türkiye’ye geliyor. 7-14 Haziran tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show’da dünyaca ünlü bir çok ismin yanı sıra podyumda özel bir kostüm giyecek olan Anna Chapman, buradan alacağı ücreti ise Moskova’daki evsiz çocuklar derneğine bağışladı.

Dosso dossi yetkililerine öncelikle paranın bu kuruma bağışlanması koşuluyla geleceğini belirten Chapman, bu davranışı ile büyük takdir aldı. İşlemleri ivedi şekilde halleden firma yetkilileri şimdi heyecanla bu showa hazırlanıyor. Twitter hesabında da bu gelişmeyi duyuran Kızıl Ajan, ülkemizde de dünya da olduğu gibi merakla takip edilen bir isim.

Ülkesine iade edildikten sonra kendisini hayır işlerine veren Chapman’ın isteği üzerine diğer organizasyonlarda olduğu gibi bu etkinlikten alacağı paranın tamamı da Moskova’da evsiz çocuklara yardım amacıyla faaliyet gösteren “Gülümseme Hakkı Vakfı” hesabına yatırıldı…