Türkmax"taki programında efsane oyunculardan Rıdvan Dilmen"i konuk eden Hülya Avşar, kafayı "futbolcuların seks hayatına." Rıdvan Dilmen buram buram terledi ama itiraftan da kaçmadı...

Rıdvan Dilmen'in programa konuk olduğuna pişman olduğu anlar sanırız "seks muhabbetinin" açıldığı dakikalardı. Hülya Avşar muhabbete şöyle girdi;
"Deniliyor ki eşlerinizle bir gün önce seks yapmayacaksınız. Bu bana çok saçma geliyor. Futbolcular seks yasaklandığı için daha çok sekse düşkün olurlar diye düşünüyorum. Bu kötü birşey değil mi yaa, canın istediğin zaman yapacaksın yani... Böyle saçma şey mi olur?"

MAÇTAN SONRA SEKS YAPMAYIN!

Dilmen ise bu konuda her insan vücudunun farklı olduğunu ve bazı kişilere yarayabileceğini bazı futbolculara ise yaramayacağını belirterek, "Her şeyin abartısı fazla. Ben onun için diyorum, maçtan sonra seks zararlıdır" dedi.

Rıdvan Dilmen, kendisiyle ilgili de şu itirafta bulundu: "Bir gün önce seks yapıp ertesi gün iyi oynadığım maçlar oldu."

Hülya Avşar"ın şu sorusu ise biraz tuhaf kaçtı:
-"Diyelim ki bir gün önce seks yaptın, sonra sahaya çıktın. Belli oluyor mu hemen.?"
-Dilmen: "Yookkk."

MESSİ BANA BENZİYOR

Avşar kızı, Türk futbolunda kendisini takip etmeye en yakın oyuncuyu Rıdvan Dilmen'e sordu. Dilmen "Bana en yakın Messi. Barcelona"da oynuyor. Dünyanın en iyi oyuncularından birisi" dedi.

Dilmen, Türk oyuncular arasında yeteneklilerin bulunduğunu ancak kendisine yaklaşacak yetenekteki bir oyuncunun var olmadığını vurguladı.

GOL KRALI OLURDUM

Ukala bir kişi olmadığının altını çizen Dilmen, şu sözleri sarf etti:

"Ben çok farklı bir karakterde oyuncuydum. Ben yaratıcı bir oyuncuydum. Kötü giden bir işi iyiye çevirebilecek bir oyuncuydum. Hele bu oyun kurallarıyla, ben şimdi oynasaydım rakipler sekiz kişi kalırdı, ben de gol kralı olurdum.

BARCELONA"DA OYNARDIM

"Ben dünyanın sayılı yeteneklerinden birtanesiydim. Ben şu anda Barcelona takımında oynardım. 26-27 yaşında olsaydım oynardım."