Kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar veren Türkmen, aşk hayatı ve oynadığı rol ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o röportajdan çarpıcı bölümler: 

Hayat kadınlığı, genelevlerin dışında da meslek kabul edilmeli mi? 
- İnsanlar özgürce cinsel hayatlarını yaşasalardı, buna gerek kalmazdı. Bazıları seksi, spor gibi görüyor. Aslında seks, duygusal bir ihtiyaç. Kişinin duygusal bağ kurarak sağlıklı bir cinsel hayatı olsa, geneleve ihtiyaç duymaz.

 

Murat Dalkılıç ile Çeşme tatilinizde objektiflere yakalandınız.
- Aslında bir senedir beraberiz. Önceden ilişkiyle ilgili konuşmadık. Yeniydi. Sonuçta bunlar, özel durumlar. Annem ve babam da televizyon izliyor. Adı konulmamış olduğu için görünsün istemiyordum.
 
İlişkinizi aileler biliyor mu?
- Evet. Sağlıklı giden bir ilişkimiz var. Artık konuşmamın bir sakıncası yok. Murat'ı ilk tanıdığım andan itibaren hayatımın erkeği olduğunu anlamıştım.
 
Ama "Bağlanmayı sevmiyorum" diyorsunuz.
- Murat, zaten yaşam şeklimi değiştirmeme sebep olan kişi. Aidiyet duygum yok, ama ona karşı var. Tüm dengelerim Murat söz konusu olduğunda değişiyor.
 
Âşık mısınız?
- Evet. Âşığım ve mutluyum.
 
Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
- Böyle bir planımız yok. Çocuk sahibi olmak istiyoruz ama zaman ne gösterir bilmiyorum.
 
Oynayacağınız rollerle ilgili size müdahale ediyor mu?
- Kararlarıma saygı duyuyor, ama her konuda öncelik ona ait.
 
Kıskanç bir kadın mısınız?
- Hayır. Kaderciyim. Adil ve doğru bir insanın aldatma olasılığı yoktur. Bir gün başkasından hoşlanıp gidebilir. Bunu doğal karşılayabilirim.