Didem Uzel, Arena dergisinin temmuz sayısı için 'Patron' albümü ile ortalığı kasıp kavuran Kenan Doğulu ile röportaj yaptı. Didem röportajında Ayşe Arman'a özendi. Her röportajında seks soran Ayşe Arman'a yebni rakip oldu. Kenan'a Tantrik seksle ilgili sorular sordu. Sonuç: Kenan Doğulu seks bağımlısı..

İki eski arkadaş olan Uzel ve Doğulu'nun samimi sohbeti arasında Doğulu bilinmeyen yönlerini anlattı: "Tantrik seksle ilgili çok kitap okudum! Evet, meraklıyım ama bu işin ustaları var. Yani ben biraz ürktüm, zamana ihtiyacım var."

İşte Didem Uzel'in kaleminden, Nihat Odabaşı'nın fotoğrafladığı Kenan Doğulu röportajı:

"Kenan hiç değişmeyen sıcaklığıyla kocaman kucakladı beni. Sımsıcak, doğal. Egosunu artık çıkmaz sokakta bırakmış. Kahkahası tüm mahalleyi ısıtacak cinsten. Sahnede de olağanüstü bir çekim alanı var, kapılıp gitmemek olanaksız!"

"Ne geçmiş ne gelecek! Önemli olan anı yakalamak, anda yaşamak" diyorsun; bu çok ilgimi çekti. Spiritüel bir yaklaşım bu! Ne demek istiyorsun?

Farkında olmak, o anı hazmetmek, gerekirse zamanı durdurabilecek kadar bilincinde olabilmek, ne söyleyeceğini, nasıl nefes alacağını hissedebilmek ve ona göre davranabilmek.

Biraz ürktüm

Yoga yaptığını biliyorum, hangi türüyle daha çok ilgilisin?
Bu konuda uzman değilim. Sadece fırsat buldukça gidiyorum. Ama Bikram yogayı (Bikram yogada 26 çeşit uzama hareketi, 2 çeşit soluk alma yöntemi bulunuyor ve pozisyonlar ortalama 40 derece oda sıcaklığında uygulanıyor) sevmediğimi çok iyi biliyorum.

'Aşka ve kadınlara düşkünüm' diyorsun, yogayla da ilgilisin. O zaman, 'Tantra'yla da ilgili bir şeyler biliyorsundur.
Tantrik seksle ilgili çok kitap okudum! Evet, meraklıyım ama bu işin ustaları var. Yani ben biraz ürktüm, zamana ihtiyacım var.


Geçtiğimiz aylarda bir yazı yazmıştım: 'Kötü öpüşen, iyi sevişemez; işte en iyi öpüşme teknikleri' diye! Fakat şahıslar nedense bütün bu teknikleri benim tecrübe ettiğimi zannedip hakkımda yorum yaptılar. Her gün insanlar öpüşüp sevişiyor ayıp olmuyor da, yazınca mı ayıp oldu anlamadım. Sen de şarkılarında hep bunları dile getiriyorsun; ne söyleyeceksin bu konu hakkında?

"Bütün dünya öpüşüyor, deli gibi sevişiyor! Herkes aşk kavgasında..." Öpüşmek bence her şeyin başlangıcı; giriş, gelişme, sonucun en başı. Bir insanın vücut lisanı nasıl onunla ilgili bir sürü ipucu verirse, öpüşmesi de sevişmesiyle ilgili öyle ipucu verir. Ben sevişip sevişmemeye öpüşmeden sonra karar veriyorum açıkçası. Dudak dudağa ilk değdiği zaman çok itici de geliyor muhtemel partner, çok çekici de...

Peki ya French Kiss! Sence sadece sevgiliyle mi yapılmalı yoksa herkesle olabilir mi?
Ancak o noktaya geldiğin bir kadınla yapılmalı elbette. Yoksa her karşına geçenle 'Gel bi French Kiss yapalım' olmaz tabii...

Ne zaman evleniyorsun

Canını en fazla sıkan soru hangisi?
"Ne zaman evleniyorsun?" Çünkü son zamanlarda herkesin sorduğu bir soru. Tamam, beni mutlu görmek istiyorlar, anlıyorum, ama "Haftaya evleniyorum" diye cevap vermeyeceğim kesin. Bu yüzden saçma geliyor bu soru bana.

Seni korkutan bir kadın tipi var mı?
Çok bildiğini zanneden kadınları sevmiyorum. Bilip de bilmiyormuş gibi yapanları keşfetmek daha çok hoşuma gidiyor. Ukalalık sevmiyorum, çok fazla dominant olmaya çalışan kadınlardan hoşlanmıyorum. Yani aslında olduğu gibi görünen kadınları seviyorum. Sahtekarlık, yalan, en ufak bir problem hissedersem hemen kaçıveriyorum.

Seni bir kadında hayal kırıklığına ne uğratabilir mesela?
Yalan... Çünkü güvenmek istiyorum.

E, yaptığın 'Beyaz Yalan' şarkısı ne olacak peki?
Biraz sempatikleşmeye çalışıyorum bir yandan da... Çok yalan içerisinde yaşıyoruz, bu yüzden yalanlar hiç olmazsa biraz beyazlaşsın istedim.

Sahnede seni izlerken bir yandan da kadın hayranlarını takip ettim. Açık söyleyeyim, sahnedeki duruşunda, auranda bir seksilik var; kapılıyorlar sana...
Çok seviniyorum bu duruma.

Neden?
Çünkü çok seviyorum kadınları.

Ama hepsini alamazsın Kenan!
Almak istiyorum!

Senin için kadında yaş önemli mi?
Ben çocuk ruhluyum. Genç insanlarla zaman geçirmeyi çok seviyorum. 20'likler çıtır diye tabir ediliyorsa da beni son derece etkiliyorlar. Dünya görüşleri farklı ve çok daha hızlı düşünüp hareket ediyorlar.

Anladım, 30 üzerinin şansı yok!
Hayır, var. Kadın gibi kadın olmak başka bir şey, kadın adayı bir kız olmak başka bir şey.

Bir kadının en güzel yaşı hangisi sence?
25'le 35 arası. Çok mu kısalttım arayı?

Bence evet! Hayran kitleni bu kadar kısıtlamak olmaz!
Tamam, o zaman 22 ile 40 arası olsun! Hiçbirini ayırmış gibi olmayayım.

Uyuyorsam aldatmam

Bir kadınla ilişki yaşarken bir diğeriyle de ilişkiye başladığın oldu mu hiç? Üçünü birarada idare ettiğin zamanlar...
Yıllar boyu konsantrasyonum hep aşk üzerine olduğu için zaman zaman başıma öyle şeyler geldi. Ayarlaması, dengeleri kurması zor bir durum... Ama çok severken ve hakikaten çok inandığım bir kadınla hayatımı paylaşırken, artık her gece uyuduğum biriyse, onu aldatmam. Sıkılırsam da aldatmadan önce ilişkiyi bitirmeye çalışırım. İyi bir sevgili miyim? Gerçekten kendimi verip her şeyimi emanet ettiğim zaman vazgeçilmezim...

Kenan'la kayıt dışı konuşmalar

Gece en erken saat 03.00'te yatıyor, 11.00'de kalkıyor ve hiç aksatmadan spor salonunun yolunu tutuyor.
Lanvin, Come de Garson, John Sullivan bu yıl giyimde en sevdiği markalar ve alışverişini buralardan yapıyor. Aksesuvarda olmazsa olmazının saat olduğunu söylüyor ve Audemar Piguet marka saat kullanıyor.

Duman, Yalın, Bora Uzer, Sıla, MFÖ, Ceza, Şebnem Ferah ve Teoman dinlemeyi seviyor.

Kolay aşık olmadığını ve sevgilisiyle paylaşmaktan en çok hoşlandığı şeyin akşam beraber uyuduktan sonra sabah beraber uyanmak olduğunu söylüyor.

En seksi bulduğu şey, topuklu kadın ayakkabısı...

Seksin bu hayatta en zararlı alışkanlığı olduğunu düşünüyor ve ekliyor: "Başıma hep iş açmıştır." İKİ

2 tane dövmedi var
İzmir köfte ve yanında püre en sevdiği yemek.
PlayStation en büyük keyfi.
İki tane köpeği var. İstanbul'daki evinde Oğlum adında Husky'si ve L.A.'deki Golden Retriver cinsi Elvis adındaki köpeği.
Sağ ve sol kolunda iki dövme tribal ve güneş sembollerinde.

Onu sevmemizin sekiz nedeni var
1. Annesini başının tacı yaptığı ve aile bağlarını sağlam yaşayıp 'ailemizin sanatçısı' olduğu için...
2. 16 senede 12 albüm ve 200'e yakın parçasını hiç çekinmeden bizlerle paylaştığı için...
3. Hafızalarımızda yer eden ve her daim yaşayacak olan, saymakla bitmeyecek kadar çok sayıda şarkının yaratıcısı olduğu için...

Sende olmayan şekerim
4. Erkekler, "Bu adamda ne buluyorsunuz?" deyince kadınlara, "Sende olmayan şey şekerim" cevabını verdirtecek sıcakkanlılığa ve samimiyete sahip olduğu için...
5. Müziğin dahi çocuğu Ozan Doğulu'nun kardeşi ve dünya tatlısı Arya'nın amcası olduğu için...
6. Son olarak çıkarttığı 'Patron' isimli albümü dünya standartlarında olduğu ve istenilse bu işin başarılabileceğini gösterdiği için...
7. Bir Türk kızıyla beş yıl sonra kesinlikle evlenip çocuk sahibi olmak istediğini açıkladığı için...
8. "Hayır" demeyi beceremeyen, kendini bilen, seksi, tutkulu, aşka ve kadına aşık bir adam olduğu için...