ABD'de bir kadının sekiz yaşındaki kızına düzenli olarak botoks uyguladığını açıklaması yetkilileri ayağa kaldırdı.
 
SOSYAL HİZMETLER SAHİP ÇIKTI
Sekiz yaşındaki Britney Campbell, annesi Kerry'den alınarak sosyal hizmet görevlilerine teslim edildi.

ANNEDEN İLGİNÇ SAVUNMA

Anne Kerry'nin ABC televizyonundaki Good Morning America programına katılıp kızına botoks yaptığını açıklamasının ardından yetkililer harekete geçti. Yarı zamanlı güzellik uzmanı olarak çalışan Kerry, Britney ile birlikte katıldığı programda, kızının güzellik yarışmalarındaki şansını artırmak için bunu yaptığını söyledi ve yarışmalara katılan diğer çocuklara da bunun yapıldığını savundu. Kerry, "Herkes bunu yapıyor ve bunun hakkında konuşuyor. Yasa dışı bir şey yapmıyoruz" dedi.

8 YAŞINDA KIRIŞIKLIKLARINDAN KURTULMAYA ÇALIŞIYOR

Programda, botoks iğneleri yapılırken sırasında bazen ağladığını, ama botoksun ardından kırışıklıklarından kurtulduğunu ve daha iyi göründüğünü düşündüğünü anlatan Britney, bacaklarına ağda yaptığını da söyledi. Programda, Britney'nin yüzünde bir buz torbasıyla çekilmiş fotoğrafları da gösterildi.

Programın yayınlanmasının ardından çok sayıda telefon alan San Francisco'dan çocuk istismarı olaylarını araştıran bir örgütün yöneticisi Trent Rhorer, harekete geçti. Rhorer, "Bir annenin sekiz yaşındaki kızına botoks iğnesi yapması son derece tuhaftı ve kesinlikle incelenmesi gerekiyordu" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor