Şekerbank, şubelerinin kuruluş yıldönümlerine özel geliştirdiği “Hemşerim Kredisi” ile esnaf ve küçük işletme segmentinde yer alan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz, vade ve taksit erteleme imkanıyla karşılıyor. “Hemşerim Kredisi” kampanyası, bankanın uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren köklü şubelerinin kuruluş yıldönümlerinde bölge esnafına ve küçük işletmelere özel düzenleniyor.
 
1981 yılından bu yana Aydınlılara hizmet veren Şekerbank Aydın Şubesi’nde, “Hemşerim Kredisi” kampanyası, 17 – 30 Kasım tarihleri arasında devam edecek.
 
Kredi faizlerinde yüzde 20 oranında indirim fırsatı sunulan kampanya kapsamında, 24 aya kadar vade uygulanıyor. İsteyenlerin taksitlerini 3 ay erteleyebileceği kampanyada, 30.000 TL’ye kadar kredi talepleri karşılanıyor.
 
Türkiye genelindeki 266 şubesinin, 29’u 50 yaş üzerinde, 22’si 40 yaş üzerinde olan Şekerbank, ‘Anadolu Bankacılığı’ndaki uzmanlığı doğrultusunda bulunduğu bölgeye özel yerel çözümler sunmaya devam ediyor.
 
Şekerbank Hakkında:
 
1953 yılında kurulan Şekerbank, Kurumsal ve Ticari Bankacılık, Bireysel Bankacılık, İşletme ve Tarım Bankacılığı ve KOBİ Bankacılığı alanlarında hizmet veriyor. Türkiye’de İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne ilk giren banka olan Şekerbank’ın Türkiye çapında 266 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu) ve 1 yurtdışı temsilciliği bulunuyor. En yüksek müşteri güvenliğine sahip banka olarak Avrupa Dijital Kimlik Yönetimi Ödülü'ne layık görülen Şekerbank, www.sekerbank.com.tr üzerinden internet bankacılığı hizmetleri ve 444 78 78 üzerinden telefon bankacılığı hizmetleri veriyor. Şekerbank’ın iştirakleri arasında, Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Şeker Finans yer alıyor.