AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Türkiye’de varlığını kanıtlamış bir çok firmanın ürünlerini elinde bulunduran Şeker Çeyiz’de Fakir, Arzum gibi markaların ürünlerini bulabilir, iç çamaşırlarında ikinci üründe yüzde 50 indirim imkanından yararlanabilir, çift kişilik nevresim takımlarını 30 TL’ye alarak evinizin yatakodalarını renklendirebilirsiniz.

Şeker Çeyiz’de ayrıca ya sıcaklarının kendini iyiden iyiye hissedilmesinin ardından yaz tatili yapmak isteyenler için yeni sezon KOM-SUNSET mayo ve bikinileri bulabilir, zengin ürün çeşitleriyle donatılmış olan reyonumuzdan mayo ve bikini modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

“Şeker Çeyiz İnce Zevkiniz” sloganı ile Aydınlılara hizmet veren Şeker Çeyiz işletmecisi İnan Şeker, “Açılışımızdan bu yana olduğu gibi Aydınlılara en uygun fiyatlarla hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’nin öncü firmaları ile çalışan firmamızda yaz döneminin başlamasıyla birçok ürünümüzde indirim başlatmış bulunuyoruz. Bugüne kadar bize destek verip alış-verişlerinde Şeker Çeyiz’i tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyor, tüm Aydın halkını fırsatlarımızdan yararlanmak üzere mağazamıza bekliyoruz” dedi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

 

img_8221.jpg

img_8255.jpg

828__58326_zoom.jpg mwsnap043.jpg