Ayaklarından yaralanan iki kişi kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Polis eşkali belirlenen kişiyi silahı ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan köy muhtarının silahlı saldırıyı niçin gerçekleştirdiği araştırılıyor.

Olay saat 18:00 sıralarında Aydın Merkez Ramazanpaşa Mahallesi"nde bulunan Vardar İşhanı 1. kapı girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aynı handa esnaflık yaptığı öğrenilen Baba Yurdanur D.ve Oğlu Aytaç D. ile Aydın Merkez Böcek Köyü Muhtarı arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı anlaşmazlık çıktı. Olayda köy muhtarı Mehmet Y. Silahı ile baba oğlu taradı. Olaydan sonra bölgeden ayrılan şüpheli muhtar silahı ile birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay yerine çağrılan ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi"ne kaldırılan baba oğlun ayaklarından yaralandıkları ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İş hanının ve Salı pazarı olması nedeniyle çarşının en kalabalık olduğu bir vakitte meydana gelen olayda can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi./iha