İşte şehitlerimizin kimlikleri ve fotoğrafları.....

    Jandarma Üsteğmen Murat Bek (Yozgat)
    Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer (Konya)
    Piyade Astsubay Bilal Özcan (İstanbul)
    Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru (Sinop)
    Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum)
    Piyade Uzman Onbaşı Reşit Eracan (Elazığ)
    Piyade Çavuş Koray Özel (Adana)
    Piyade Çavuş Yunus Yılmaz (Ankara)
    Piyade Çavuş Birol Elmas (Sakarya)
    Piyade Onbaşı Mesut Cengiz (Hatay)
    Piyade Onbaşı Mesut Kazanç (Erzurum)
    Piyade Onbaşı Yavuz Çoban (Aksaray)
    Piyade Onbaşı Fikret Özer (Samsun)
    Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal (Kocaeli)
    Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan (Artvin)
    Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul)
    Piyade Er İdris Çam (Kahramanmaraş)
    Piyade Er Fevzi Kazak (Gaziantep)
    Piyade Er Mehmet Çetin (Aydın)
    Piyade Er Süleyman Kalkan (Isparta)
    Piyade Er Ahmet Tunçer (Bitlis)
    Piyade Er Mehmet Ağgedik (Elazığ)
    Piyade Er Ramazan Akın (Ağrı)

    Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)
 
 
PKK'lı terörist grubu saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına tuttu. Teröristlere polis ve askerler de anında karşılık verdi.
 
Aynı anda 8 ayrı PKK grubu saldırdı
 
Hakkari'ye bağlı Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde ve Çukurca ilçe merkezinde konuşlu birliklere 8 ayrı PKK grubu tarafından saldırı düzenlendi. Gece saat 01.00 sıralarında başlayan saldırı sonucu çıkan çatışma sabah saatlerine kadar sürdü.
 
Teröristler tarafından gece saatlerinde emniyet ve jandarma binalarına yönelik gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıktı. Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu belirtildi. 
 
PKK saldırılarında ilk gelen bilgilere göre, 26 güvenlik görevlisi şehit olurken, 18 güvenlik görevlisinin yaralı olduğu öğrenildi. Yetkililer, çatışmaların yer yer devam ettiğine dikkat çekerken, şehit sayısının artmasından endişe edildiği bildirildi. Çünkü Çukurca merkezindeki polis lojmanına da saldırı düzenlendi. 
 
Orada da çok sayıda yaralı var. Ve bu yaralıların bazılarının durumunun kritik olması endişe yaratıyor.
 
ORGENERAL ÖZEL BÖLGEDE
Bu arada saldırının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları, olay yerinde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket ettiler.
 
Bu arada bölgedeki polis telsizlerinden bir anons geçti. Anonsta "Tam teçhizatlı olun, çelik yelek giyin, çatışmaya hazır olun" dendi. Bu da silahlı kuvvetlerin karşı saldırı düzenleyeceğine dair yorumlara yol açıyor. 
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de "misliyle saldıracağız" açıklaması yaptı. 
 
ŞEHİDİN DRAM DOLU HAYATI
Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan Nazillili Er Mehmet Çetin'in şehit haberinin ardından dram çıktı. Bir yıl önce askere uğurladıkları oğullarının şehit haberini elektrik ve suyun olmadığı baraka evlerinde alan şehidin ailesi acı haberle yıkıldı.
 
Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan Er Mehmet Çetin'in (21) şehit haberi Nazilli'ye 18 kilometre uzaklıkta bulunan Beğerli köyüne ulaştı. Nazilli Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turhan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman ile birlikte sağlık görevlileri eşliğinde köye gelen Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, şehidin ailesine acı haberi vermek için köyden 4 kilometre yüksekte dağlık arazide bulunan şehidin baba ocağına geldi. 5 kardeşten en küçüğü olan Mehmet Çetin'in annesi ve babasının elektriği ve suyu olmayan bir barakada çobanlık yaparak geçindiğini gören Kaymakam Okur'un üzüntüsü bir kat daha arttı.
 
Kaymakam Okur ve askeri yetkilileri karşısında gören baba Bekir ve anne Şerife Çetin çifti, oğullarının şehit olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşadı. Sağlık ekipleri ve Kaymakam Okur'un sakinleştirmeye çalıştığı acılı anne baba, oğullarının askerliğinin bitmesine 100 günden az kaldığını belirtti.