Ak Parti Aydın İl teşkilatı Aydın Şehit aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri üyeleri ile Menderes Parkta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Şehit aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sevil Esin, Ak Parti Aydın İl Başkanı, İsmail Hakkı Eser, Ak Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Öktem, Aydın Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Başkanı Şevket Kaya ve 17 şehit ailesinin katıldığı iftar yemeğinde Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem iftar yemeğini kendisi için ayrılan protokol yerine şehit ailelerinin arasında yedi. İftar yemeği öncesi ve sonrası tüm şehit yakınları ile birebir sohbet ederek sorun ve dileklerini dinledi.
Aydın Şehit aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sevil Esin de dernek olarak tüm vatandaşlardan ilgi ve destek beklediklerini belirterek “Derneğimizde tek bir yürek olarak çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Aydınlılar mutlaka derneğimizi ziyaret etmeli. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. İftar yemeğine katılan şehit yakınları da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarının altını çizdiler.