Aydın İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Uğur Özcan, şehit Piyade Er Mehmet Ali Tosun'un babası Ali Tosun'la birlikte, şehit Serkan Özpınar'ın ailesini ziyaret etti.
Geçtiğimiz yıl terhisine 15 gün kala Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesi kırsalında şehit olan Serkan Özpınar'ın Germencik'in Ovakaraağaçlı köyündeki evini ziyaret eden Albay Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, her zaman yanlarında olduklarını ve kendilerini yalnız hissetmemelerini istedi.
Özcan, Jandarma Genel Komutanı Necdet Özer'in imzasını taşıyan mektup, Germencik Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Olcay Turan tarafından okunarak, şehit Serkan Özpınar'ın babası Mehmet Özpınar'a teslim edildi.
Ziyarete geçtiğimiz yıl Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında şehit olan Piyade Er Mehmet Ali Tosun'un babası Abdullah Tosun ile 1998 yılında halasının oğlu Er Yüksel Demir'i, 2004 yılında kuzeni askeri doktor Serkan Adıgüzel'i ve 2010 yılında amcasının oğlu Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kaya Çelik'i, şehit veren Germencik Kaymakamı Resul Çelik de katıldı.