Didim ve çevresinde yaşayan Şehit ve Gazi Aileleri ve yakınları Didim Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen İftar yemeğinde bir araya geldi. 3 Eylül Perşembe günü Dolunay Restaurantta düzenlenen İftar yemeğine Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Garnizon Komutanı Kıdemli Binbaşı İlker Akın Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şener Mavzerşi ile Şehit ve Gazi Aileleri ve yakınları katıldı.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı Didim ve çevresinde yaşayan Şehit ve Gazi aileleriyle ramazan ayından iftar yemeğinde bir arada bulunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bu günkü yemeğimize 20 gazi ailemiz ve 7 şehit ailemiz katıldı. Onlar bize birer emanet, Bizleri kırmayıp bugün bizlerle oldular. Memleketimizin kritik dönemden geçtiği şu günlerde bizlerde şehit ailelerimizle ramazan ayından birlikte olmaktan mutluyuz. Onlar bizim baş tacımız, her türlü sorunlarında her zaman yanlarınayız. Ramazan ayının dışında Milli ve Dini bayramlarda da her zaman birlikteyiz. Bu anlamda bu tür bir etkinlikte yer almak mutluyuz” dedi.
Konuşmanın ardından Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı şehit ve gazi ailelerini tek tek dolaşarak hatırlarını sordular.