Nazilli Ortopedik ve Spastik Engelliler Derneği binasında gerçekleşen teslim törenine şehit aileleri ile engelliler katıldı.
Törende yaptığı konuşmada ‘Engelsiz Yaşamı Destekliyoruz’ sloganıyla 10-16 Mayıs arasında kutlanan engelliler haftasında engellilere destek olmak istediklerini belirten Şehit Aileleri Derneği başkanı Jale Keskin;”Biz burada bulunan kardeşlerimizi engelli olarak görmüyoruz.Sivil toplum kuruluşları arasında dayanışmanın ön planda tutulmasını istiyoruz. Derneğimizde bulunan şehit yakınları engelli kardeşlerimize böyle bir katkıda bulunmak istedi. Umarım bu sandalyeler sayesinde 2 engelli kardeşimiz hayatını daha da kolaylaştıracak. Bu bizleri mutlu edecek.Sizlerin mutluluğunun bizim mutluluğumuz olduğuna inanabilirsiniz.”dedi.
Nazilli Ortopedik ve Spastik Engelliler derneği başkanı Ayşe Hışıl Çinkıt ise yaptığı konuşmada Şehit Aileleri Derneği’ne teşekkür ederken;”Dernek olarak elimizden geldiği kadar engelli kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama elimizde ki imkanlar belli. Bazen yetersiz kalıyoruz. Bu gibi zamanlarda sizin gibi duyarlı insanlar imdadımıza koşuyor. yardımınız için çok teşekkür ederiz”şeklinde konuştu.