Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Söke İlçe Başkanı Ali Mürteza Güzelyağdöken"in iki ay kadar önce gündeme getirdiği ve Ankara"dan talep ettiği Söke Şehir Stadı"nın tadilatı için ödeneğin çıktığı öğrenildi.
Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu Söke ziyaretinde Söke Şehir Stadı tadilatı için 100 bin YTL ödeneğin çıktığı müjdesini verdi. Söke İlçe Teşkilatının talebini Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu"na ilettiklerini ifade eden Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu, 100 bin YTL"lik ödeneğin çıkarıldığı müjdesini Söke Ziraat Odası ziyaretinde öğrendi. Sıcak haberi basın mensupları ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Güzelyağdöken ile paylaşan Bakan Sait Yazıcıoğlu; “Gençlerimizin spor yapacakları alanlara büyük önem veriyoruz. Söke Şehir Stadı modern bir yapıya kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.
Konuyla ilgili desteklerinden dolayı Bakan Yazıcıoğlu"na teşekkür eden AK Parti Söke İlçe Başkanı Ali Mürteza Güzelyağdöken; “Söke Şehir Satadının soyunma odaları, sıcak su tesisatının yenilenmesi için bu ödenek çok önemliydi. Söke halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.