Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü'nde, minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Aziz Orman'ın Çorum'da yaşayan acil tıp teknisyeni eşi 25 yaşındaki Şenay Orman, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Genç kadın, eşinin memleketi Kırşehir'in Kaman ilçesi Yelek kasabasına gitmek üzere yola çıktı.

Şırnak'ta askerleri taşıyan aracın uçuruma yuvarlanması sonucu şehit düşen 9 askerden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Aziz Orman'ın Çorum'da ailesinin yanında bulunan eşi Şenay Orman ile oğluna şehit haberini askeri yetkililer bildirdi. 

SİZLERİ SEVİYORUM ALLAH'A EMANET OLUN

Bir süre evden dışarıya çıkmayan ve sinir kirizi geçirdiği belirtilen genç kadın, "Bu sabah eşimle erken saatte telefonla görüştüm. Bir köye güvenlik için gideceklerini söyledi, bize de 'sizleri seviyorum Allah'a emanet olun' dedi. Ancak, bir daha da telefonuna ulaşamadım" diyerek gözyaşı döktü.

Amasya'da Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan genç kadın daha 1.5 yaşındaki oğlu Egemen Doruk ile birlikte eşinin memleketi olan Kırşehir'in Kaman İlçesi Yelek Kasabasına gitmek üzere yola çıktı.