Güleç'in şehit düşmeden önce MSN'e yazdığı `Oğlumu çok özledim dostlar' cümlesini akrabası olan Zafer Sönmez fotoğrafını çekerek anı olarak saklıyor.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nde görevli İznikli polis memuru Kadir Güleç, geçen pazartesi akşamı görevine giderken geçirdiği trafik kazasında şehit oldu. Kadir Güleç'in cenazesi memleketi İznik İlçesi'nde dün düzenlenen resmi törenle toprağa verildi. Törende şehit polisin 2 yaşındaki oğlu Emir Ali'nin babasının fotoğrafına sarılışı duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kadir Güleç'in akrabası olan İznik Belediyesi'nde görevli Zafer Sönmez, uzun süreden sonra dün ilk kez MSN'e girdi ve gelen mesajı görünce yeniden gözyaşlarına boğuldu. Çünkü, Zafer Sönmez'in arkadaş listesinin off- line bölümünde olmasına rağmen Kadir Güleç'in kişisel iletisi "Oğlumu özledim dostlar" cümlesi aynen duruyordu. Bir gün önceki cenaze töreninde 2 yaşındaki Emir Ali'nin babasının fotoğrafına sarılışını da hatırlayan Zafer Sönmez, MSN'deki mesajın fotorafını çekerek hatıra olarak sakladı.

Şehit polis Kadir Güleç'in akrabası olduğu kaydeden Zafer Sönmez, fırsat buldukça Kadir'le MSN'de görüşüyorduk. Kazadan birkaç gün önceki görüşmemizde de oğlunu çok özlediği ve en kısa sürede İznik'e geleceğini söylemişti" dedi.