Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askeri birliğe terör örgütü üyelerince açılan ateşte, şehit olan er Mustafa Bulut'un baba evine ateş düştü.
 
Terör örgütü üyelerince açılan ateş sonucu şehit olan 6 aylık asker er Mustafa Bulut'un Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan baba evine acı haber, askerler tarafından ulaştırıldı. 
 
Şehit er Mustafa Bulut'un inşaat işçisi babası Ömer Osman, annesi Esma ve kız kardeşi Fatma Bulut, acı haberle yıkıldı. 
 
Şehit erin akrabaları, yakınları ve komşuları şehidin baba evine akın etti. Bu arada, evin yakınına taziye çadırı kurulurken, askerler tarafından şehidin evinin önüne Türk bayrağı asıldı.
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da şehit erin babası Ömer Osman Bulut'a taziye ziyaretinde bulundu.
 
Şehidin babası, annesi ve kız kardeşi yaşadıkları büyük acı nedeniyle göz yaşı dökerken, Mustafa Bulut'un şehit olduğu haberini alan komşuları da evlerine Türk bayrakları astı.
 
Şehit er Mustafa Bulut'un cenazesinin, Hunat Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kartal Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi. (AA)