Aydın Belediyesi, kentte kültür-sanat hayatını canlandırmak ve müziğe ilgi duyan çocukları eğitmek için “Çok Sesli Çocuk Korosu”nun oluşturulma çalışmalarının ilk ayağını gerçekleştirdi. Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi"nde çocuk korosunun seçmeleri yapıldı.
Yrd. Doç. Piyano ve Bale Öğretim Üyesi Özlem Akkaynak, Gazipaşa eski Müzik Öğretmeni Aydoğan Yılmaz ve ADÜ Şan Öğretmeni Aslı Güven"den oluşan jüri üyelerinin seçmelerde gösterdiği ciddiyet, Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi"nin önünde seçmeleri bekleyen velilerin ve çocukların heyecanı görülmeye değerdi.
Yaklaşık 150 velinin başvurduğu seçmeler gün boyu sürdü. Seçmelerin tamamlanmasıyla çalışmalarına hemen başlayacak olan “Aydın Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu” 23 Nisan"da ilk konserlerini yetiştirmeye çalışacak.
Sağlık, spor, sosyal ve kültürel yatırımlara her geçen gün bir yenisinin ekleneceğini belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Herkesin ilgi duyduğu bir hobi mutlaka vardır. Aydın Belediyesi olarak bu aktivitelerimizi çoğaltacağız. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. -iha