Seçmeleri izlemek için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Engin Topçu ve Belediye Meclisi üyelerinden bazıları katıldı. Nazilli Belediyespor teknik direktörü Yüksel Can ve Teknik Heyet seçmelere gelen futbolcuları dikkatle izleyerek karar vermeye çalıştı.
Şehir dışından katılımın yüksek olduğu seçmelerde tüm sporcuların kıyasıya oynaması hem seçmeleri renklendirdi hem de Nazilli Belediyespor"un kalitesinin artması için gerekli olan gençlerin bulunmasına kolaylık sağladı. Nazilli Belediyespor"a şampiyonluk yaşatmak için geldiğini belirten Yüksel Can, kaliteli ve becerikli futbolcular gördüğünü belirterek beğenilen futbolcuların kamp programına dahil edileceğini belirtti.
Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu seçmeler hakkında yaptığı konuşmada, “Elemelerdeki hedefimiz takımdaki eksik yerleri tamamlamak. Bölgemizdeki gençlerimizin önünü açmaktır. Nazilli Belediyespor olarak iç ve dış transferleri de hocamızın istekleri doğrultusunda yapmaktayız. Üzerinde durduğumuz oyuncularla görüşmelerimiz devam etmektedir. 2. Lige çıkma hedefimizde yapacağımız transferlerle ve seçeceğimiz gençlerimizle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum”dedi.
Seçmelerde sporcuların sert oynamaları ne kadar odaklandıklarının göstergesiydi. Seçmelere Gümüşhane, Fatsa, Kayseri, Sakarya, İstanbul, Ankara, Denizli"den katılan sporcular da Nazilli Belediyespor"a verilen önemi gösterdi.