AYDINPOST HABER SERVİSİ/Elvan Çetin-Yetişebildikleri her yere zaman ayırmaya gayret gösteren milletvekili adayları, çalışmaları esnasında da zaman zaman karşılaşıp ayaküstü sohbet etme imkanı da buluyor.
 
Farklı siyasi görüşlere sahip olan adaylar, katıldıkları ortamda rakip partinin politakasını eleştiride bulunsa da, karşılaştıkları sırada birbirlerine sevgi gösterisinde bulunmayı da ihmal etmiyor.
 
Germencik'te çalışmalarını sürdürün Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili adayı Ali Uzunırmak, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Mustafa Savaş ile çarşı da rast geldi.
 
Her iki adayın birbirine gösterdiği ilgi partilileri bile şaşırttı. Propaganda sürecinde parti politikalarıyla birbirlerine sataşan adaylar, bu defa her şeyi bir tarafa bırakarak ayak üstü sohbet etti.
 
Geçirdiği zatürre rahatsızlığı dolayısıyla Uzunırmak'a geçmiş olsun diyen AK Partili Mustafa Savaş, "Vekilim nasılsınız? İyi gördüm bayağı sizi" dedi. MHP'li Uzunırmak da "Teşekkür ederim, daha iyiyim" diye yanıt verdi.
 
Kısa bir süre sohbet eden her iki isim de birbirlerini güldürmeden de edemedi. Uzunırmak ve Savay daha sonra başarı dileyerek çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.