BBP Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Selahattin Şenliler, Haziran ayı içerisinde yapılacak genel seçimin galibi ve sürprizinin Büyük Birlik Partisi olacağını söyledi.

BBP Yozgat İl Teşkilatı'nın düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katılan Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Türkiye'nin sorunlarını bildiklerini ve BBP kadrolarının ülke meselelerini çözmeye muktedir kadrolar olduklarını söyledi.

Bu ülkede "'Atatürkçüyüm' diyenler de 'sosyal demokratım' diyenler de 'Müslüman'ım' diyenler de 'milliyetçiyim' diyenler de denendi" diyen Başkan Şenliler, "Denemeyen bir tek Büyük Birlik Partisi'nin kadroları yani Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları, yani Alperenler kaldı. Bu seçimlerin galibi ve sürprizi Büyük Birlik Partisi olacaktır. 'Her evden bir oy' sloganı ile bu seçimlerde bir adım, bir imza, bir oy anlayışı ile barajları yıkacağız. Önümüze çıkarılan engelleri aşarak; millet iradesinin Meclis'te tecellisi için halkımızın teveccühüne mazhar olacağız. ve bu nedenledir ki her evden bir oy istiyoruz." dedi.

Ekonomik anlamda Türkiye'de hala sıkıntıların aşılamadığını ifade eden Şenlilar, "Dünyanın 17. büyük ekonomisi diye tanımlanan ülkemizde, asgari ücretten hala SSK primi kesiliyor, vergi alınıyor ise hala açlık sınırının altında milyonlarca insan varsa, hala işçi bulma kurumlarında iş arayan beyaz yakalı dediğimiz, diplomalı işsizler ordusu iş kuyruğunda bekliyorsa, özel güvenlikçi olmaya ve temizlik şirketlerinde asgari ücrete razı olmak için iş bekliyorsa bu ekonomik büyüklük kimlere yaramaktadır bunun iyi görülmesi lazım." diye konuştu.