Çeşitli sivil toplum örgütleri ile sendikalara ziyaretlerini sürdüren Alıcık, sorunları yerinde inceleyerek “Sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulacağız. Gelin, hep birlikte gönül birliği edelim” dedi.
Kurban bayramı öncesinde adaylığı kesinleşen ve bu nedenle çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Nazilli Belediye Başkanı Adayı Haluk Alıcık, kaybedecek zamanı olmadığını ifade ederek “Türkiye"nin bir dakika bile kaybedecek zamanı yok. Zaman durma bekleme zamanı değil, birlik beraberlik olma zamanı. Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu kötü duruma karşı önlemler en kısa zamanda alınmalıdır. Geç kalınmış olan bu çalışmaları MHP olarak biz yapacağız. Nazilli başta olmak üzere ülkemizin tüm sorunlarının çözümü partimizin çok değerli ekibi ve projeleri ile mümkün olacaktır. Nazilli olarak da kendi sorunlarımızı çözecek tecrübe ve kadroya sahibiz. Belediye Başkanlığını aldığımızda insanlarımızın yüzünün güldüğü, iş ve aş derdine düşmediği bir Nazilli"ye kavuşma sözünü vermek istiyorum. Bunu da hep birlikte sizlerle başaracağız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli Belediye Başkanı Adayı Haluk Alıcık, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Nazilli Şube Başkanı A.Cahit Coşkun, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Nazilli Şube Başkanı İbrahim Yağtu, Türk-Eğitim Sen Nazilli Temsilciliği Başkanı Mücahit Doğan ve dernek üyelerini ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.