Dernek Başkanı A.Cahit Coşkun ve üyelerle yaklaşık bir saat sohbet eden Yenipazarlı, Nazilli için projelerinin gerçekleşmesi açısından dernek üyelerinin yerel seçimlerde partisinin yanında yer almasını istedi.
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Nazilli Şubesi"ne bir ziyarete gerçekleştiren CHP"li Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Cavit Yenipazarlı, güçlü ekibi ve yükselen partisi ile Nazilli"nin geleceğini inşa edeceklerini ifade ederek dernek üyelerinin seçimlerde yanlarında olmasını istedi. "Ben yok biz varız" düşüncesi ile hareket ettiklerinin altını çizen Yenipazarlı, partilerinin başkanlık için çıkaracağı aday etrafında toplanarak hep birlikte seçimleri kazanarak Nazilli"yi hak ettiği çağdaşlığa çıkaracaklarını ifade etti. Yenipazarlı işçilikten buralara çok çalışarak geldiğini ifade ederek “1970"li yıllardan beri işçilerin ekonomik, demokratik haklar ve ekonomik demokratik örgütlenme mücadelesinin içinde sizlerle birlikte mücadele ettim. İşçi emeklilerinin ve sosyal güvenlik kurumlarından emekli olan Nazilli halkının yaşam standartlarını yükseltmek, yaşamlarını daha da kolaylaştırmak için gerekli yatırımlar, belediye başkanı olduğumda, ilk önce yapılacaklar içerisinde yer alacaktır. Yoksullar için yapılacak aşevi ve halk ekmek fabrikası, insan onurunu zedelemeden hizmet edecek şekilde örgütlenecektir. Yoksullara için hizmet ayaklarına götürülerek yapılacaktır. Emeklilerin park ve yollardan daha önemli şeylere ihtiyacı vardır. Şiddete maruz kalan kadınlarımız için kadın sığınma evleri, yaşlılarımız için kentin içerisinde huzurevleri yapılacaktır. Şehir içi ulaşımda emeklilerimizin daha ucuz seyahat etmeleri sağlanacaktır” dedi.
Bir sivil toplum örgütü olarak İşçi Emeklileri Derneği"nin sosyal belediyecilik için mutlaka taraf olması, sahada mücadele etmesi ve elini taşın altına koyması gerektiğini de kaydeden Yenipazarlı dah güzel bir Nazilli için herkesten destek beklediklerini söyledi.
Dernek Başkanı A.Cahit Coşkun, ziyaretlerinden dolayı aday adayı Cavit Yenipazarlı"ya teşekkür ederek “Nazilli kim ne derse desin bir emekli kentidir. Nazilli"de en fazla üyeye sahip olan dernek olarak emeklilerimizin, dul ve yetimlerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle bir belediye başkanının mutlaka bizlerle fikir alış-verişinde bulunması gerekmektedir. Bizlere ziyarete gelen her aday adayına sorunlarımızın ve fikirlerimizin uzun yıllar süren çalışmalarla oluşturulmuş projelerimizin bulunduğu bir dosyayı teslim ediyoruz. Düşüncelerimize ortak olan adayın her zaman yanında yer alacağız. Emeklilerimizin bu zor yaşam şartlarında elbet beklentileri vardır. Hayatını çalışarak geçirmiş ve geleceklerini de huzur içerisinde tamamlamak isteyen emeklilerimiz bu toplumun bir parçası olarak örnek alınacak kişilerdir. Emeklisine saygı duyan toplum, geleceğini çağdaş yaşayacak toplumdur” dedi.