Olay, Osmangazi semti 567 sokaktaki Tekin Sitesi Yıldız Blok 6 numarada meydana geldi. Annesi Eylem Hazman ile evde oturan 14 yaşındaki İ.U.B. gece banyoya girdi. Kısa bir süre sonra banyodan sesler duyan annesi Eylem Hazman, oğlunun kapı önüne düştüğünü gördü.

Hemen komşularından yardım isteyen Hazman, baygın olarak yatan oğlu İ.U.B'yi uyandırmaya çalıştı. Komşular durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen 14 yaşındaki İ.U.B'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirirken İ.U.B'nin bu sene ilköğretimden mezun olduğu ve SBS'den yüksek puan aldığı öğrenildi. Ancak İ.U.B.'nin istediği okul için puanının yetmemesi yüzünden strese girmiş olabileceği düşünülüyor. 14 yaşındaki gencin anne ve babasının ise uzun süre önce boşanmış olduğu öğrenildi.

İlk belirlemelere göre, İ.U.B'nin SBS sonuçlarının açıklanmasının ardından girdiği stres sonucu ciğerlerinde kanama yüzünden yaşamını yitirdiği bildirildi.

İ.U.B'nin kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. İ.U.B'nin cesedi sabah saatlerinde gelen cenaze aracı ile otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - cihan